У Батьові реконструюють 300 метровий міст над залізничними коліями

10.08.2021 10:50 ПОДІЇ

Відомий Батьовський міст нарешті реконструюють.

«Шляхопровід у Батьові — це потужна мостова споруда, що пропускає одну магістраль над іншою, зокрема, над залізничними коліями. Його збудували 37 років тому, а комплексно ремонтують – вперше», - розповів перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Підрядник вже влаштував дорожнє полотно на правій смузі шляхопроводу, по ній вільно рухається транспорт. На початку серпня стартували роботи на лівій смузі. Тут армують основу та заливають бетоном монолітну плиту.

До цього на відновлюваному відрізку зняли та замінили старе асфальтне покриття та монолітну плиту, армували всі прольоти, зробили водовідведення, яке продовжить життя дорожнього полотна на роки.

Згідно з даними Служби автомобільних доріг у Закарпатській області воду зі споруди прибиратимуть через дренажну систему та комплекс водостоків: вода по вмонтованих у покриття трубах стікатиме до крайніх опор, а далі до резервуарів.

Міст знаходиться на автодорозі М-25 КПП «Соломоново» - Велика Добронь - Яноші з під’їздом до КПП «Косино». Понад 39 км цього автошляху цьогоріч відновлюють завдяки програмі Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат