Нетверезий мукачівець спричинив ДТП в якій загинув пенсіонер

02.08.2021 11:23 КРИМІНАЛ

Це сталося 31 липня у селі Верхній Коропець Мукачівського району.

Слідчі поліції Мукачівщини встановлюють обставини смертельної аварії неподалік автозаправної станції у Верхньому Коропці. Водія, який вчинив ДТП та керував автівкою в стані сп’яніння, затримано в процесуальному порядку


37-річний мукачівець за кермом «Infinity», виконуючи у межах суцільної лінії розмітки обгін колони авто, допустив зіткнення з автомобілем «Mazda», який саме здійснював поворот ліворуч на АЗС.

За кермом «Mazda» перебував 34-річний житель міста Мукачево. Внаслідок зіткнення, несумісні з життям травми отримав його 65-річний батько, який знаходився на пасажирському сидінні.

Також до лікарні госпіталізовано ще одного 16-річного пасажира «Mazda». У неповнолітнього діагностовано політравму, його стан важкий.

Учасників ДТП освідчили. З’ясувалося, що водій «Infinity» керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,82 проміле алкоголю.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


02.08.2021 12:52 читачка

За скоєне ДТП   в нетверезому стані   лише від 5-ти до 10-ти   років ?!?!? А право водіння транспортного засобу позбавити назавжди.  


02.08.2021 09:22 Оля

Журналисты, вы читать умеете??? Погиб мужчина в мазде!!!! Виновник ехал в инфинити. Проверяйте передок чем писать


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат