На Мукачівщині наркоман скоїв смертельну ДТП

18.10.2021 19:28 КРИМІНАЛ

Це трапилася у селі Косино, загинула 17-річна дівчина, ще одну неповнолітню госпіталізовано.

29-річний місцевий житель керуючи автомобілем «Volkswagen Golf» не впорався з керуванням та з‘їхав у кювет. В аварії загинула 17-річна дівчина, мешканка села Пузняківці. Травми отримала ще одна 16-річна пасажирка. В автівці перебував ще один пасажир - 18-річний житель Косина. Останній та водій не травмувалися, від медичної допомоги відмовилися.

Кермувальника транспортного засобу освідчили. Встановлено, що за кермом він перебував у стані наркотичного сп‘яніння. Винуватця затримано. йому загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції.

Днем раніше смертельна ДТП сталася 16 жовтня у селі Страбичово теж на Мукачівщині.

Водій автомобіля «Volkswagen Caddy», 49-річний мешканець Мукачева, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мікроавтобусом «Volkswagen Transporter», під керуванням 41-річного жителя Львова.

Унаслідок аварії водій Фольксвагена загинув, а водія та малолітніх пасажирів мікроавтобуса, 9-річного та 4-річного хлопчиків, доставили до лікарні, звідки після надання медичної допомоги відпустили на амбулаторне лікування.

За минулий тиждень на дорогах області сталися шість ДТП зі смертельними наслідками. 15 жовтня на Воловеччині загинув житель Житомирщини, того ж дня відразу четверо загиблих у ДТП на Мукачівщині, 12 жовтня загинув велосипедист на Ужгородщині, також 12 жовтня у ДТП на Міжірщині загинув 12-річний хлопець і 11 жовтня на Рахівщині чоловік впав під колеса вантажівки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат