Apple IPhone 13 — основні характеристики

03.12.2021 11:26 ПОДІЇ



Лінійка нового покоління смартфонів від Apple здобула безліч прихильників ще з моменту презентації. Чим ще можуть потішити розробники з Купертіно, як не черговими сучасними моделями, продуманими до деталей? Пройшло не так багато часу зі старту продажів Apple IPhone 13 в Ябко, а ґаджет вже здобув звання найкращого смартфона на ринку.

Переваги Apple IPhone 13

      ● Оновлений дизайн та нові відтінки кольорів
      ● Висока автономність акумулятора, час роботи збільшено на 2.5 години
      ● Унікальний дисплей Retina
      ● Операційна система IOS 15 та тисячі нових можливостей
      ● Розширені налаштування камери, нові режими зйомки
      ● Нове покоління процесора A15 Bionic

Якість зйомки на рівні з найкращими відеокамерами

Основна камера на 12 мегапікселів має фокусне розширення 26 мм та діафрагму F/1,5. Окрім оновлених технічних характеристик, камера отримала кращу стабілізацію зображення.

У нову модель додали штучний інтелект, який самостійно підібрати ракурс, баланс світла, фокус та насиченість кольорів. Камера підлаштовується до будь-яких умов, а фото та відео будуть мати відмінну деталізацію без “шумів” та оптимальне освітлення.

Лінійка IPhone 13 підтримує HDR та Dolby Vision HDR технології. 4К якість не зрівняється з відеозйомкою на інші смартфони, а айфон 13 можна використовувати як повноцінну відеокамеру та навіть знімати фільми.

Процесор A15 Bionic — ще потужніше, ніж ви уявляли

Ще один вагомий плюс нового айфону 13-го покоління — оновлений процесор та 16 ядерна система Neural Engine. Нові моделі перевершують своїх попередників надзвичайною продуктивністю.

Вони працюють на 40% швидше, і справляються навіть із найскладнішими завданнями. Ви можете одночасно використовувати безліч додатків та завантажувати програми з найскладнішою графікою, що б ви не робили — все буде літати.

Завдяки оперативній пам’яті 8 ГБ, ваш новенький айфон буде бити усі рекорди по найшвидшому завантаженню додатків. У новій лінійці є моделі з різною кількістю гігабайт, 128, 256 або 512 GB. Тепер навіть великогабаритні файли і тисячі фотографій будуть зберігатися на вашому смартфоні.

Надсучасний дисплей Retina і його можливості

Айфон 13 отримав найкращий дисплей на ринку смартфонів за версією експертів DisplayMate. Super Retina XDR з технологією Promotion забезпечує частоту оновлення зображення до 120 Гц. Розробники покращили OLED технології і тепер яскравість досягає відмітки у 1200 кд/м, а роздільна здатність — 2532×1170 пікселів.

Корпус отримав захист за стандартом IP68 IEC 60529. Це означає, що з новим айфоном 13 можна занурюватися на глибину до 6 метрів. Також корпус став стійкішим до механічних пошкоджень.

Ще більше часу автономної роботи

Розробники подбали про те, щоб девайс був максимально комфортним у використанні і збільшили час автономної роботи аж на 2.5 години. Ємність акумулятора збільшено до 3240 мА, а це означає, що смартфон житиме без підзарядки до майже до кінця дня, навіть при інтенсивному використанні.

Нова модель підтримує використання зовнішнього акумулятора MagSafe, а також бездротові пристрої, що працюють за стандартами Qi.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат