Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11000, 20

Прокурору Ужгорода на автомобіль причепили гранату (ФОТО)

Вчора в Ужгороді невідомі на автомобіль прокурора причепили гранату.

Тікаючи, ймовірний правопорушник загубив особисті речі (Відео)

Вчора, близько 22:00, ужгородські патрульні отримали виклик про грабіж на вулиці Льва Толстого. Заявниця розповіла, що перебуваючи у квартирі, вони з сином почули шум у під’їзді, а коли вийшли подивитися, то побачили як двоє невідомих намагаються зламати замок на їхньому велосипеді.

У Мукачеві СБУ провела планове антитерористичне навчання

31 жовтня в Мукачевому Координаційна група АТЦ при Управлінні СБУ в Закарпатській області провела планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання.

Брендовая обувь в Киеве

Интернет магазин брендовой обуви в Киеве.

Подарочные пакеты больших размеров

Большие подарочные пакеты с логотипами компаний.

Напис "Я люблю Ужгород", що стоїть перед міськрадою, знову пошкодили

Напис «Я люблю Ужгород» ймовірніше за все цілеспрямовано пошкодили минулої ночі, 30 жовтня близько 23.20-23.40. Із записів кількох камер відеоспостереження, які проглядають площу Поштову в обласному центрі Закарпаття, видно, як до літер наблизилася група з 5 осіб і тривалий час перебувала біля нього, - повідомляє прес-служба міськради.

4-5 листопада — Ukraïnian Fashion Bazaar (ПРОГРАМА)

Дизайнери з різних українських міст, байєри, моделі, фотографи і відеографи, стилісти, перукарі й візажисти, журналісти й блогери зустрінуться в одному просторі моди й стилю. Це вже четвертий захід і цього разу модельєри покажуть своє бачення beauty look та street fashion, а також візьмуть участь у Конкурсі однієї сукні «Біла орхідея». Публікуємо програму.

Поліція затримала 26-річного мукачівця, який обікрав магазин одягу

Раніше судимий мукачівець викрав з магазину одягу спортивні штани, вартістю 1750 грн. Крадіжку вчинив у той час, коли у суді розглядаються кримінальні провадження ще по двом подібним злочинам. За фактом крадіжки слідчий проводить розслідування.

Наслідки вчорашньої негоди

Проїзд автотранспорту всюди забезпечений, у 13 населених пунктах перебої зі світлом.

На Закарпатті відкрився сезон полювання на копитних

28 жовтня стартував сезон полювання у Брустурянському та Ясінянському лісомисливгоспах, підпорядкованих Закарпатському ОУЛМГ за ліцензіями на диких мисливських парнокопитних тварин – кабанів, козуль, оленів, лосів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат