Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10940, 20

У Закарпатті зловили «чорних лісорубів»

У Закарпатській області, були спіймані «чорні лісоруби», які встигли вирубати ліс у природно-заповідному фонді.

Включення закарпатських пралісів до об'єктів Всесвітньої природної спадщини дає надію на їх збережен

Десять років тому, у рамках міжнародної програми та за фінансової підтримки Уряду Нідерландів, фахівці на основі дослідження лісових екосистем у Карпатському біосферному заповіднику встановили, що тут зростають праліси площею понад 60 тисяч гектарів.

«Срібло»  з відблиском «золота»

У Дніпрі завершився останній, третій, тур Чемпіонату України з водного поло серед юнаків 2003 р. н. Честь Закарпаття відстоювала команда «Динамо» Ужгород під керівництвом старшого тренера Ісрафіла Василькіна й тренера Сергія Киселюка.

На Хустщині триває безстроковий протест проти свавілля правоохоронців

В Хусті почався і триває анонсований безстроковий протест проти свавілля правоохоронців Хустщини. Вимога - зняти керівника поліції Володимира Щадея та прокуратури Сергія Зовдуна за "кришування" злочинності.

Прикордонники виявили розшукуване Інтерполом авто

Прикордонники Мукачівського загону виявили викрадений у Словаччині автомобіль. Автомобіль «Шкода» словацької реєстрації під керуванням громадянки України прибув до пункту пропуску «Солотвино» учора ввечері.

Москаль вніс зміни до розпорядження Представника Президента України від 1992 року

Йдеться про передачу замку «Паланок» у комунальну власність Мукачева.

Ювіляр. Голи забивати — не ціпом махати

Про футбол можна говорити нескінченно довго, так само багато можна розповідати і про екс-гравця команд майстрів — ФК «Карпати» Мукачево і ФК «Говерла» Ужгород, голову облради ФСТ «Колос» та генерального директора НСБ «Закарпаття», що у Берегові, М. Ю. Тимчака, якому 11 листопада виповняється красних 70 літ.

Поліція Перечинщини розшукала викрадені з торгової точки черевики!

Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного у грабежі. За даним фактом розпочато слідство.

Тринадцять шкіл у різних районах Закарпаття отримали нові автобуси

Навчальні заклади Берегівського, Великоберезнянського, Виноградівського, Воловецького, Іршавського, Мукачівського, Перечинського, Рахівського, Свалявського, Тячівського, Ужгородського, Хустського районів, а також міста Хуст, отримали нові шкільні автобуси. Ключі та сертифікати до автівок керівникам освітніх установ вручили голова ОДА Геннадій Москаль та голова облради Михайло Рівіс.

На Закарпатті 6 років живуть без програми протидії ВІЛ/СНІД

На Закарпатті з 2009 року відсутня обласна програма протидії ВІЛ-інфекції та СНІДу. Зазвичай її затверджують на виконання загальнодержавної програми, яка почалася 2013 р. Нині цим опікується голова ОДА, а спеціалісти Інституту аналітики та адвокації відслідковують кошти, витрачені на протидію епідемії.

Спростування поліція охорони щодо пограбування магазину шуб у Мукачеві

Управління поліції охорони в Закарпатській області: пограбований магазин шуб в Мукачеві не охороняється поліцією охорони.

«Колишні винрадгоспи Закарпаття знаходяться в жахливому стані, однак дозволу на їх приватизацію й ві

– Колишні винрадгоспи, які могли б виробляти чудову продукцію й перетворити Закарпаття на виноробну столицю України, стоять, – заявляє Геннадій Москаль.

Темпи росту надходжень до місцевих бюджетів податку на доходи фізичних осіб та платі за землю на Зак

Темпи росту надходжень до місцевих бюджетів податку на доходи фізичних осіб та платі за землю на Закарпатті значно вищі, ніж по Україні.

Четвертий Ukraїnian Fashion Bazaar: Як це було

4—5 листопада Ужгород сповнився атмосферою моди і стилю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат