Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10860, 20

Помешкання жительки Дубового обікрав 51-річний односельчанин

Працівники поліції затримали чоловіка, який викрав з будинку жительки села Ганичі майна, на суму майже 5 тисяч гривень. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження

11-річна дівчина посварилася з батьками і пішла з дому

Поліція просить допомоги небайдужих громадян, у пошуках зниклої малолітньої, що мешкає у селі Бобовище. Дівчинка пішла з дому і не повернулася. За фактом зникнення поліція розпочала розслідування

В Ужгороді збільшилися надходження порівнянні з минулим роком

За 10 місяців 2017 року до загального фонду бюджету міста Ужгород надійшло податків, зборів та інших платежів на суму 554,6 мільйонів грн., що на 168,7 млн. грн. більше у порівнянні з відповідним періодом 2016 року.

На 300% зменшилася незаконна рубка на Закарпатті

За 9 місяців 2017 року в лісовому фонді державних лісогосподарських підприємств зафіксовано 300 випадків незаконних рубок, загальною масою 1757 кбм. Аналогічно в той же період часу лісівниками, екологічною інспекцією та правоохоронними і контролюючими органами та було виявлено 5700 кбм. незаконної рубки.

На Закарпатті стартувала програма бізнес-школи для керівників провідних підприємств краю

В Ужгороді, у рамках «Тижня kmbs на Закарпатті”, від  Kyiv-Mohyla Business School [kmbs] та Агенції реіонального розвитку Закарпатської області, стартувала програма «Перезавантаження для управлінців: лідер, команда, система».

У видавництві «Патент» вийшла друком чергова книжка Юлії Драгун «Ой віночку з барвіночку»

Нині у її творчому доробку п’ятнадцять книг поезії, прози й драматичних сценок. Художня література стала для неї не тільки захопленням, а й творчою програмою всього подальшого життя.

На Закарпатті продовжують виловлювати сигаретних контрабандистів

На кордоні з румунією прикордонники виявили 6тисяч пачок сигарет, - повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Відбувся конкурс Міс Закарпаття 2017 (ФОТО)

Володарем титулу "Міс Закарпаття 2017" стала Аліса Яковенко №6 з Мукачева.

У Залужжі перекинувся автобус із закарпатськими заробітчанами

Поліція розслідує ДТП на Мукачівщині, де перекинувся в кювет мікроавтобус «Mercedes» з пасажирами.

В Ужгороді та Перечині пройшли дитячі змагання з гандболу

Цими вихідними наш край знову був переповнений гандбольними баталіями. 18 листопада у с. Барвінок в спорткомплексі «Золота гора» проходили змагання Чемпіонату області з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2005-2006 р.р.н.

«Позерай він мертвий»: на Закарпатті поліцейські з ознаками сп’яніння втекли з місця події

«Як шо там такоє? Позерай він мертвий, розумієш воно не бирує ні ручку держати, ні нич. Я шо буду чекати до п’яти годин поки воно протверезіє?» - громадський активіст і волонтер Воловеччини Наталія Щербей про випадок із місцевими поліцейськими, які на цивільній машині з ознаками сп'яніння їх переслідували, а при приїзді інших поліцейських, просто втекли без освідчення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат