Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10820, 20

У мера Ужгорода вимагали звільнити його заступника Іштвана Цапа

Мер Андріїв вчергове озвучив дату відставки свого заступника, якого судять за підозрою у отриманні хабара. Ужгородський міський голова Богдан Андріїв повідомив, що підготував проект рішення про скорочення посади першого заступника міського голови Іштвана Цапа. Таке рішення він озвучив після зустрічі з пікетувальниками з числа громадськості та учасників бойових дій на Сході України, які зайняли його приймальну і збиралися там заночувати у разі відсутності мера на робочому місці. Андріїв озвучив чергову дату звільнення з посади зафільмованого СБУ на хабарницьких схемах першого заступника Ужгородського міського голови Іштвана Цапа під час грудневої сесії Ужгородської міськради.

«Крок від любові» представили у головному театрі Закарпаття

Дві години запальних танців, бурхливих емоцій, несподіваних сюжетних ліній і врешті — смерть... Драма на одну дію «Крок від любові» поєднала любов і ненависть, жагу і відчай та сповна відтворила ромську пристрасть на сцені. Прем’єра відбулася у Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. братів Шерегіїв 19 листопада і зібрала повен зал глядачів.

Комісаріат: Закарпаття стовідсотково виконало завдання осіннього призову строковиків

Цієї осені до Збройних Сил України на строкову службу призвали 155 закарпатців, зокрема 23 - для служби в Національній гвардії та 22 - для Державної спеціальної служби транспорту України.

Закарпатське лісове господарство - лідер Карпатського регіону

Згідно даних Держлісагентства підприємства Закарпатського обласного управління серед карпатського регіону отримали найбільший прибуток.

Портрети і творчість закарпатських літераторів презентували в ОДА

Два видання, присвячені закарпатським письменникам, презентували сьогодні (23.11) в облдержадміністрації. Книги, видані за кошти обласного бюджету, приурочені до 70-річчя Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України.

Новорічні ялинки на Ужгородщині продаватимуть з електронними чіпами

На Ужгородщині лісівники та правоохоронці спільно протидіятимуть незаконним рубкам новорічних дерев. Поки що новорічні дерева лісівники не почали реалізовувати, однак вже посилили охорону. Деревця для головного свята року вирощують на окремо відведених ділянках у Кам'яницькому лісництві. Плантація новорічних ялинок розташована на місці колишнього саду і займає площу понад пів гектара. З одного боку – новорічні ялинки, висаджені в 2008 році. Їх уже можна рубати до свят. З іншого – чотирирічні маленькі саджанці.

Як водії маршруток спілкуються зі школярами

Кілька випадків щодо того, як в Ужгороді водії автобусів міських маршрутів спілкуються зі школярами, цими днями обговорюються в соцмережі Фейсбук.

Лісівники Тячівщини цьогоріч приготували понад 2,5 тисячі новорічних ялинок

Пункти збуту діятимуть в Руській Мокрій, Лопухові та поблизу адмінбудинку підприємства у с. Нересниця.

У Полянській об’єднаній   громаді хочуть створити інноваційно-культурний етнопарк

У Полянській об’єднаній територіальній громаді розробили проект сучасного екосферного інноваційно-культурного етнопарку "Родниковий край" з центром в селі Родникова Гута.

Поліція затримала чергового стрільця

Співробітники Рахівського відділення поліції затримали чоловіка, який на початку листопада приїхав на дискотеку в село Богдан та налякав людей пострілами в повітря. Під час розслідування справи правоохоронці з’ясували, що того дня підозрюваний влаштував стрілянину і біля місцевого готелю.

На Іршавщині діяли шахраї з Києва та Одеси

Аферистам, які виманювали гроші від працівників валютних пунктів на Іршавщині, повідомили про підозру. У одному випадку приїжджим чоловікам вдалось ошукати жінку на 6,600 тис.грн, у іншому – завадив виманити гроші від працівниці валютки – роботодавець. За обома фактами відкриті кримінальні провадження.

Исполнитель роли Супермена Генри Кавилл снова подогрел интригу фанатов

На своей странице в Instagram он выложил фрагмент супергеройского костюма для съемок “Лиги справедливости”. Но, в отличие от традиционного красно-синего наряда, этот - черного цвета.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат