Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10740, 20

На Свалявщині перекинулася вантажівка з пивом: водій та його напарник були п'яні

За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в Свалявському, Берегівському та Міжгірському районах.

Колишнього керівника поштового відділення в Ужгороді судитимуть за привласнення коштів та службове п

Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт по обвинуваченню колишнього начальника одного з поштових відділень Ужгорода у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні (ч.3 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України).

Прокуратура через суд повертає ужгородцям незаконно відчужену земельну ділянку

Ужгородською місцевою прокуратурою, у ході здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за фактом використання підробленого офіційного документа (ст. 358 КК України -   підроблення та використання підроблених документів), встановлено наявність підстав для представництва інтересів держави у земельній сфері.

У Мукачеві вилучили 80 кг наркотиків

Поліція разом із прокуратурою, в рамках санкціонованого обшуку, з помешкання мукачівців, вилучили майже 80 кг наркотиків. Під час затримання підозрювані чинили опір і навіть застосували зброю.

У Драмтеатрі відбудеться виставка зброї та концерт

В Ужгороді до Дня збройних сил розгорнуть виставку зброї та організують концерт для військових.

Представник Ужгородщини став переможцем Ліги чемпіонів Закарпаття

На штучному полі у Середньому відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів Закарпаття.

З нового року в Україні подешевшає розмитнення авто

За сім років ставки ввізного мита поступово знижуватимуться до нуля

Сергій Ратушняк про зиму в тілах і душах

Це наша доля — шаровари, вишиванка, вигуки і ... готовність продати і продатися... Це ж ми, Величні, Вишивані, з 1654 року монументи Богдану ставимо. За те, що здав Україну Москві, щоб шведам не здати або шляхті, що галичан за бидло і рабів мали 350 років. Як і сьогодні, Петро здає в Мінських протоколах-капітуляції. Але ЗДАТИ. Бо тут скрізь зрада і кожен — за свою хатку і порося.

Закарпатські науковці видали перший в Україні словник невідмінюваних у мові іменників

Близько десяти тисяч зафіксованих словникових одиниць – загальних назв і власних найменувань географічних об’єктів, а також вказівки щодо наголошення, граматичних форм, значення та походження цих одиниць, охоплює «Словник невідмінюваних в українській мові іменників».

Словацькі художниці представили проект «Жінки Ужгорода»

28 листопада у лекційній залі «Совиного гнізда» дві молоді й екстравагантні словацькі   художниці —   Інгрід Кепкова та Вікторія Лендєлова відкрили свій мистецький проект «Жінки Ужгорода».

Закарпатське Берегово затоптали дипломати й посадовці

Через мовний скандал місто Берегово стало меккою для чиновницьких візитів.

У майбутньому екопоселенні в Полянській ОТГ збираються відродити скловаріння

На Форумі екологічних ініціатив, який відбувся у Полянській об’єднаній територіальній громаді, було презентовано проект майбутнього екологічного поселення у селі Родникова Гута. Проект представив голова правління Міжнародного індустріального парку, академік Української Академії наук Юрій Синюк.

На Закарпаття насувається зима

Область накриє холодний циклон зі снігом.

На кордоні з Румунією невідомі, тікаючи від прикордонників,   покинули майже 2000 пачок сигарет

Спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів завадили учора ввечері прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону.

Аудитори Закарпаття попередили порушень у сфері закупівель на понад мільярд гривень

Протягом січня – листопада   п.р. фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області розглянули 34 звернення з питань можливих порушень у сфері публічних закупівель. На підставі інформації, оприлюдненої в електронній системі публічних закупівель, проаналізували 63 ризикових закупівель на загальну суму майже 2,1 млрд.   гривень.

Потяг Львів-Солотвино не відмінять

Укрзалізниця відкоригувала новий графік руху (+ РОЗКЛАД)

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат