Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10760, 20

Закарпатські лісівники виступають проти приватизації лісів

На площі Народній перед будівлею облдержадміністрації лісівники Закарпаття зібралися на велелюдну акцію, щоб засвідчити свою позицію щодо запланованого урядом реформування лісового господарства.

Василь Пукман розповів, як поліція захищатиме листонош, що розносять пенсію

Дільничні офіцери Тячівського відділу поліції спільно з листоношами району під час робочої зустрічі знайшли способи посилити співпрацю для безпеки працівників пошти.

Екологічне навчання дітей на Закарпатті

Сьогодні проблема зростаючої кількості сміття є однією з глобальних. В Україні вона проявляється особливо гостро через відсутність ефективного механізму переробки твердих побутових відходів.

Чемпіону світу Анатолію Герею придбали квартиру за кошти обласного бюджету

До цього Анатолій Герей проживав із членами родини   у помешканні із житловою площею 29 м.кв. та перебував на квартирному обліку виконавчого комітету Ужгородської міськради.

В Ужгородській міській поліклініці можна обстежитися на сучасному німецькому обладнанні

Нещодавно в Ужгородській міській поліклініці почали використовувати для обстеження пацієнтів два нові апарати німецької фірми «Karl storz» – фіброгастроскоп і фіброколоноскоп. За допомогою першого можна оглянути стравохід, шлунок і дванадцятипалу кишку, другим – товстий кишечник.

Поліція встановлює обставини вибуху у приватному дворі жителя Мукачева

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна шляхом вибуху.

Поліція Ужгорода розшукала місцевого жителя, котрий відібрав у потерпілого велосипед, телефон, планш

За фактом грабежу, правоохоронці розпочали слідство і вже встановили особу, причетну до неправомірних дій. Вирішується питання про обрання відносно підозрюваного міри запобіжного заходу.

У січні в Ужгороді відбудеться міжнародний гастрономічно-колядницький фестиваль «Василля»

Участь у фестивалі візьмуть винороби з Угорщини, Словаччини, Румунії та інших країн.

Майже 1500 рейдів проведено на Закарпатті проти порушників правил полювання

За період з 1 січня по 29 листопада працівниками Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, районними мисливствознавцями, громадськими інспекторами, представниками правоохоронних органів та користувачами мисливських угідь проведено 1497 рейдів щодо дотримання законодавства України в сфері полювання та збереження мисливських ресурсів. Залучено 5407 людей. В результаті проведення наглядових заходів складено 28 протоколів. Присуджено 4114 гривень. У результаті рейдів мисливськими угіддями вилучено 92 петлі на козулю, 27 - на зайця, 30 - на фазана.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат