Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10700, 20

Закарпатські митники через приховані 330 пачок цигарок   вилучили   «Skoda Octavia»

На митному посту «Вілок» Закарпатської митниці ДФС припинено вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів.

Венеціанська комісія планує підтримати Україну в конфлікті з Угорщиною ++

Венеціанська комісія відхилить ключову вимогу Будапешта щодо українського закону про освіту і в цілому підтримає Україну.

«Про те, що оточує мене...» — ювілейна виставка Анни Ландовської

5 грудня 2017 року в холі-атріумі Закарпатської ОДА відкрилася ювілейна виставка члена Національної спілки художників України, лауреата обласної премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі Анни Ландовської «Про те, що оточує мене…». Виставка проходить за підтримки Закарпатської ОДА, відділу культури Закарпатської ОДА, Закарпатської обласної організації Національної спілки художників України.

Працівників Карпатського біосферного заповідника, яких підозрювали у незаконному полюванні, звільнен

Про перший результат розслідування браконьєрства працівниками КБЗ на території КБЗ самки благородного оленя та бурого ведмедя інформує МінПрироди. Результати внутрішнього розслідування додані до матеріалів кримінальної справи.

Що заважає закарпатцям розвивати власний бізнес

В Ужгороді відбулась зустріч керівників місцевих (районних та міських), а також галузевих організацій роботодавців, які структурно входять до складу Обласного об’єднання організацій роботодавців «Закарпаття».   Учасники визначили п’ять ключових проблем малого та середнього бізнесу на Закарпатті.

Критична ситуація з виплатою зарплати склалася і в сусідніх із Закарпаттям регіонах України

Карпатський форум народовладдя, який об’єднує гірські райони Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської областей, звернувся до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням виділити освітню й медичну субвенцію, а також базову та додаткову дотацію для виплати зарплати працівникам бюджетної сфери.

Із Нового року дороги державного значення на Закарпатті переходять у повне підпорядкування Служби ав

Із 1 січня 2018 року автомобільні дороги загального користування державного значення на Закарпатті переходять у повне підпорядкування Служби автомобільних доріг. Таке рішення прийнято у відповідності зі змінами в законодавстві, які прийняла Верховна Рада України.

Москаль повертає в державну власність 350 гектарів лісу в Мукачівському районі, де Балога побудував

Геннадій Москаль скасував розпорядження колишнього голови Закарпатської облдержадміністрації Олега Гаваші від 3 грудня 2007 року «Про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальному підприємству «Центр сприяння розвитку туризму «Синяк» у постійне користування для будівництва та обслуговування туристичного комплексу «Синяк» за межами населених пунктів Мукачівського району Закарпатської області».

У Чопі посеред вулиці виявлено труп чоловіка

На місце події прибув спільний наряд роти поліції охорони Закарпаття та Ужгородського районного відділу поліції.

Йолка назвала Росію своїм новим домом...

Співачка Єлизавета Іванців (більше відома під сценічним іменем Йолка), заявила, що Росія стала для неї рідним домом.

Поліцейські встановлюють обставини загибелі людини в Ужгороді

Ужгородські поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка під час виконання робіт на комунальному підприємстві в обласному центрі.

Шлях тривалістю сто років. На Закарпатті відзначили ювілей   української дипломатії

6 грудня в облдержадміністрації відбулася конференція «Сучасна українська дипломатична служба: шлях тривалістю 100 років». Захід присвятили сторіччю від дня створення першого державного органу в сфері зовнішньої політики і дипломатії України.

В Ужгороді відбулась інформаційна акція   «16 днів проти насильства»

6 грудня працівниками Закарпатської обласної бібліотеки імені Ф. Потушняка була проведена інформаційна акція «16 днів проти насильства» за підтримки БФ «Центр громадських ініціатив».

Виконання рішення про поновлення на роботі

Відповідно до ст. 5-1 «Кодексу законів про працю» держава гарантує правовий захист від необґрунтованої відмови у прийнятті на роботу і незаконного звільнення, а також сприяння у збереженні роботи.

«Cimborák Ungvár» влаштовують благодійне свято на Миколая

15—17 грудня учасники й учасниці ГО «Cimborák Ungvár» проведуть благодійне свято Миколая. Подія відбудеться на набережній Незалежності в Ужгороді.

В Ужгороді завершують облаштування чотирьох “розумних” автобусних зупинок

На зупинках “універмаг “Україна”, “пл. Кирила і Мефодія (Собор)”, “магазин “Електрон” діють електронні табло, на яких відображається час, через скільки хвилин прибуде автобус кожного маршруту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат