Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10720, 20

В Ужгороді завершують облаштування чотирьох “розумних” автобусних зупинок

На зупинках “універмаг “Україна”, “пл. Кирила і Мефодія (Собор)”, “магазин “Електрон” діють електронні табло, на яких відображається час, через скільки хвилин прибуде автобус кожного маршруту.

21-річна рецидивістка вкрала телефон від свого знайомого

Свалявські правоохоронці затримали вже судиму мешканку райцентру.

21-річний виноградівець разом з напарником пограбували 70-річного місцевого мешканця

Правоохоронці вже опитують одного з причетних до злочинних дій. Місце перебування іншого – встановлюється

В області найчастіше нелегально задіюють працівників у будівництві, торгівлі та готельно-ресторанном

Про це під час брифінгу в прес-центрі ОДА повідомив начальник управління Держпраці в Закарпатській області Богдан Дорош, інформуючи про тіньову зайнятість та боротьбу з нею в області.

Новим начальником Мукачівського прикордонного загону став колишній атошник

Згідно з Наказом Голови Державної прикордонної служби України Мукачівський прикордонний загін очолив полковник Шварцман Павло Георгійович.

Москаль стверджує, що такого критичного становища з виплатою зарплати в області не було останні деся

Через ненадходження на Закарпаття стабілізаційної дотації в ряді районів області виникла заборгованість по зарплатах перед працівниками соціально-культурної сфери.

Вже 11 країн НАТО протестують через блокування Угорщиною діалогу Україна-НАТО

11 держав-членів НАТО, в тому числі Німеччина, висловили незгоду з діями Угорщини щодо блокування євроатлантичних ініціатив України через закон про освіту.

Легоцького доправили до психушки. Бо не туди сходив

Угорський суд відправив на психіатричну експертизу екс-міліціонера, який воював проти ЗСУ в АТО

Поліція шукає винуватця ДТП, що збив людину на об'їзній Ужгорода

Сьогодні, близько 18.00, на ужгородській об'їзній сталася ДТП зі смертельними наслідками.

В ДП “Перечинський лісгосп” вже створено рейдові бригади для охорони ялинок від незаконних рубок

Наближаються улюблені,   як для   малечі так і для дорослих, новорічні та різдвяні свята і кожен   вже   розпочинає по-трошки готуватися до них. Коли всі знаходяться в очікуванні див та казки,   на сторожі стоять працівники ДП «Перечинське лісове господарство», адже саме в цей період активізується незаконна заготівля та   реалізація новорічних ялинок.

Генконсул Польщі: «Наступного року плануємо посилити культурну присутність на Закарпатті»

Протягом останніх років між Закарпаттям та Підкарпатським воєводством Польщі налагоджено тісну співпрацю у багатьох сферах. Водночас існуючий потенціал транскордонних зв’язків у освітній, культурній, туристичній галузях, у сфері інвестицій та розвитку підприємництва використовується не в повному обсязі. Серед причин – відсутність, попри спільну ділянку кордону, пункту пропуску на Закарпатті, що межує з Підкарпатським воєводством, а також брак офіційного представництва Польщі в нашій області.

4 грудня кращому бомбардиру за всю історію закарпатського футболу виповнилося 60 років

До книги «Закарпатський футбол від витоків до сьогодні», яка повинна побачити світ в ювілейному році (у 2018 році крайовому футболу — 125 років) вміщено й кілька матеріалів про футболістів-легіонерів, які за команди майстрів Закарпаття відіграли 100 і більше календарних ігор. Рекордсменом серед них є Василь Мартиненко, який у складі ФК «Закарпаття» Ужгород провів 351 офіційний матч і став автором 117 голів.

Закарпатські прикордонники отримали новітні спостережні комплекси

У рамках міжнародної технічної допомоги прикордонники Мукачівського загону отримали новітні комплекси автоматизованого контролю за переміщенням радіоактивних речовин та ядерних матеріалів «TSA».

Аналітика від Валерія Пекара: Донбас, ласкаво просимо додому

Стратегічна мета Росії, як ми знаємо, полягає не у загарбанні української території, а у знищенні українського державного проекту.

В Ужгороді відбувся творчий вечір Макса Кідрука

Вчора в Закарпатській обласній науковій універсальній бібліотеці імені Федора Потушняка відбувся творчий вечір популярного українського письменника Макса Кідрука. Автор розповідав про цікаві факти з подорожей екстремальними країнами, які спонукали братися за нову художню книжку чи травелог, показав три буктрейлери та закликав не вдаватися до плагіату.

Закарпаття після снігопаду – проїзд на всіх перевалах забезпечений, на Великоберезнянщині часткові в

Станом на 10.00 ранку вівторка (5.12) проїзд автотранспорту на всіх чотирьох перевалах, що на адміністративній межі Закарпаття, здійснюється в нормальному режимі.

Перша в області школа здоров’я запрацювала на Міжгірщині у Колочаві

На Міжгірщині, в селі Колочава, на базі сімейної амбулаторії запрацювала перша в Закарпатській області "Школа здоров'я".

Жінка вдарила чоловіка ножем і вигадала собі алібі

На Виноградівщині поліцейські затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем у шию та намагалася приховати свою причетність до злочину. Поліція з’ясовує всі обставини інциденту. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат