Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10660, 20

Лісгоспи Закарпатської області вже другий рік поспіль пропонують ялинки в оренду

На новорічні свята жителі Закарпаття зможуть прикрасити свій будинок живою ялинкою, маленьким хвойним деревцем у горщику. Після всіх урочистостей, навесні його можна буде висадити на дачі або у дворі або ж повернути в лісгосп. Придбати маленькі зелені красуні пропонують Перечинські, Великобичківські та Великоберезнянські лісівники. Таку ж живу красуню, яка прикрашатиме не один Новий рік можна придбати й в Мукачівському лісгоспі, у дендропарку «Березинка».

Українці більше не хочуть працювати за копійки

Бухгалтери хочуть заробляти понад 9000 гривень за місяць

Суд постановив взяти під варту викрадачів людини

Суд розглянув клопотання поліції та взяв під варту всіх учасників резонансного затримання в Ужгороді.

Офіційно: ужгородську "Кірпічку" не віддадуть в оренду забудовникам

Взяти участь у «Різдвяній майстерні», отримати купу позитивних вражень, навчитися власноруч створювати красу і долучитися до благодійності можна найближчої суботи, 16 грудня. Саме цього дня в Ужгороді пройде ряд майстер-класів для дорослих і дітей, організований ГО «Щасливі діти».

Миколай в ужгородській "Казці"

Працівники Ужгородської   міської   бібліотеки для дітей «Казка» постійно підтримують дружні зв’язки зі своїми відвідувачами.

"Хуст проти ГЕС"

Львіський апеляційний адмінсуд підтвердив законність розпоряджень Москаля про заборону будівництва міні-ГЕС на Хустщині.

Медова з перцем: міфи і правда про легендарний напій

Українці – креативна нація. Адже у кого ще могла виникнути ідея поєднати горілку, мед, перець і трави, щоб отримати і міцний напій для будь-якого застілля, і подарунок, який можна з гордістю презентувати навіть іноземному гостю.

В ОДА презентували книгу краєзнавчих нарисів журналістки Тетяни Літераті

Книгу про Ужгород, яким він був майже сто років тому презентували сьогодні, 12 грудня, в Закарпатській ОДА.

Москаль: «Відсьогодні перед бюджетникам області починають погашати заборгованість по зарплатах»

"Стабілізаційна дотація з Києва, яку ми очікували ще з вересня, нарешті надійшла на Закарпаття", – повідомляє Геннадій Москаль.

Поліцейський на трасі Київ-Чоп збив людину насмерть

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють всі обставини смертельної аварії за участі свого працівника.

На Іршавщині чверть дільничих офіцерів - жінки. Як їм працюється?

Жінки у поліції Закарпаття показують, що і сил і натхнення для виконання складної роботи їм не бракує. Місцеві жителі задоволені, адже в їх селах і селищах не лише злочини порозкривані: там, де дільничний – жінка, діти у безпеці, а їх батьки можуть спати спокійно.

Бюджетникам-освітянам Воловеччини надішла зарплата

Сьогодні біля поліцейського посту в Нижніх Воротах, що на закарпатській Воловеччині (траса Київ-Чоп) зібрались працівники бюджетної соціально-освітньої сфери на протест щодо їх заборгованості по зарплаті, яку вони не отримують вже понад 3 місяці.

В Ужгороді ветеринари з чотирьох країн говорили про африканську чуму

В Ужгороді відбулась спільна зустріч представників ветеринарних служб України, Молдови, Угорщини, Румунії, Польщі та Словаччини стосовно спільних зусиль щодо контролю ситуації з АЧС.

Псевдопрацівники ДФС вимагають гроші від підприємців

Закарпатці, будьте уважні, шахраї знову виманюють гроші, представляючись працівниками ДФС, - повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат