Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10600, 20

Перервана пісня Михайла Машкіна

У листопаді цього року минула 91-ша річниця від дня народження та 46-та від трагічної смерті художнього керівника ансамблю пісні й танцю «Боржава» — композитора, поета, заслуженого діяча мистецтв України Михайла Машкіна. За своє життя він створив багато чудових пісень, а найвідоміша з яких — «Верховино, мати моя» — облетіла весь світ і стала своєрідним гімном Верховини.

На Закарпатті представник уряду Угорщини розповів, чому для Угорщини є важливою підтримка закарпатці

У селі Яноші, що поблизу Берегова, уповноважений уряду Угорщини з питань координації урядових дій щодо розвитку співробітництва Саболч-Сатмар-Березької області та Закарпаття Кабінету прем’єр-міністра Угорщини Іштван Грежа провів прес-сніданок із журналістами Закарпаття.

Нелегали з Сирії переховувалися на цвинтарі

Сьогодні вночі прикордонники Мукачівського загону затримали двох іноземців, які мали намір незаконно потрапити до Угорщини.

На сесії міськради: Цап, авто для мера та бюджет

Друге пленарне засідання чергової ХVІІІ сесії Ужгородської міської ради VІІ скликання   в четвер почалося з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих на Сході закарпатців-героїв, які в зоні АТО відстоюють незалежність України.

Ужгородські правоохоронці розкрили крадіжку кави з авто медика

Поліція встановила особу викрадача, який, розбивши скло на автомобілі потерпілого, поцупив звідти пачку кави. За даним фактом розпочато слідство.

Наступного року стартує медична реформа

Зміна принципів фінансування та управління.

В Ужгороді експонують твори угорських митців

21 грудня в обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая розгорнуто експозицію робіт членів Товариства угорських митців Закарпаття ім.І.Ревеса. В такий спосіб художники вже традиційно наприкінці року демонструють одне одному та всім цікавим до мистецтва свої нові творчі здобутки, а також – відзначають чергову річницю від створення товариства, цьогоріч – 27-му.

Депутатів Тячівської райради, які не подали е-декларації, будуть судити

Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до суду 3 обвинувальні акти щодо депутатів місцевих рад.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат