Угорська реформатська служба милосердя допомагає школам Закарпаття облаштувати укриття

admin 30.08.2022 12:59 ПОДІЇ

Угорська реформатська Служба милосердя допомагає навчальним закладм, які є під опікою реформатської церкви Закарпаття, облаштувати укриття, щоб у цих закладах вчасно розпочався навчальний процес

Угорська реформатська служба милосердя від самого початку війни в Україні надає велику допомогу закарпатцям та переселенцям, які змушені були виїхати із зони бойових дій до нашої області.
Цього ж разу Служба милосердя вирішила допомогти з облаштуваням укриттів. Як відомо, умовою того, щоб освітній заклад почав з вересня навчальний процес очно, є наявність укриття.
Ліцеї та дитячі садочки, якими опікується Закарпатська реформатська церква, намагаються виконати всі умови щодо укриттів. Як розповів єписком Закарпатської реформатської церкви Шандор Зан-Фабіан, у ліцеях та дитячих садках реформатської церкви є придатні приміщення для укриття, але фони потребували певного облаштування. І тут на допомогу прийшла Угорська реформатська Служба милосердя. Тепер у всіх чотирьох освітніх закладах Закарпатської реформатської церкви навчальний процес розпочнеться в очній формі.


admin

ТЕГИ : Угорщина, укриття, милосердя, церква, реформати

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат