Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10620, 20

Стрічка, яка підтверджує легальність ялинки коштує всього 63 копійки

Останнім закарпатці все частіше заготовлені ялинки починають замінювати штучними або живими ялинками в горщиках. При цьому зберігається чимала кількість людей, які все-таки віддадуть перевагу ялиці або смереці з самісінького лісу. Але купуючи новорічну зелену пухнасту красуню в Закарпатті на будь-якому з базарів, потрібно брати до уваги, що до Нового року в районі вокзалів, ринків або просто при дорозі масово з'являються любителі ситуаційної наживи, які пропонують купити нелегально зрубані ялинки.

Автозупинки в Ужгороді продають за підозрілими схемами

Продати, а то й просто віддати те, що, здавалось би, за законами логіки відчужувати не можна – муніципальні автобусні зупинки. Таким нещодавно почали займатися в Ужгороді місцеві чиновники за мовчазної згоди депутатів та мера.

Закарпатські поліцейські вчать румунську мову

Дільничні у прикордонних районах Закарпаття вчать іноземні мови, щоб не мати ніяких бар’єрів у спілкуванні з нацменшинами. Віктор Піпаш вивчає румунську з часу свого призначення у селище Солотвино.

Денис Казанський: Я навіть не уявляю, як Гройсман зміг вирахувати шпіона!

(мовою оригіналу "Ничто не выдавало в переводчике Гройсмана российского шпиона" –   репліка Дениса Казанського в Фейсбуці

В Мукачеві офіційно залишаються вулиці Бандери та Шухевича

Мукачівська міськрада остаточно програла суд від Москаля – вулиці Бандери та Шухевича офіційно закріплені в Єдиних інформаційних системах України.

На Закарпаття надійшли кошти для ліквідації наслідків вересневого буревію

У середу (20.12) на Закарпаття нарешті надійшли кошти з Резервного фонду Державного бюджету для проведення аварійно-відновлювальних робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася 17 – 18 вересня в Рахівському, Тячівському та Мукачівському районах.

На Закарпатті представник уряду Угорщини розповів, чому для Угорщини є важливою підтримка закарпатці

Біля Берегова уповноважений уряду Угорщини з питань координації урядових дій щодо розвитку співробітництва Саболч-Сатмар-Березької області та Закарпаття Кабінету прем'єр-міністра Угорщини   Іштван Грежа провів прес-сніданок з журналістами Закарпаття.

В обговоренні закону «Про освіту» русинів обходять стороною

В обговоренні закону «Про освіту» русинів обходять стороною, і це неправильно – Михайло Алмашій

Кого у цьому році відзначила закарпатська влада

Керівник області вручив закарпатцям державні нагороди та обласні відзнаки.

Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою ромів, які побили поліцейських у Великому Березному

Як повідомили у Великоберезнянському відділі Ужгородської місцевої прокуратури вже оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за   ч. 3 ст. 345 та ч.1 ст. 28 КК України трьом з п`яти нападників, які вчора 18 грудня, в смт. Великий Березний, побили поліцейських при виконанні службових обов`язків.

На головній ялинці області запалили вогні

Півтисячі дітей з усіх районів Закарпаття взяли участь у запаленні вогнів головної ялинки області у День святого Миколая, 19 грудня.

Наша підтримка України не є безумовною, – в ЄС зробили Україні жорстке зауваження

Відкат антикорупційних реформ в Україні може поставити під загрозу прогрес, досягнутий у боротьбі з корупцією, а відтак і співпрацю з Європейським Союзом.

Волейбол. Чемпіоном Закарпаття стала команда зі Сваляви

В ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся фінальний турнір чемпіонату Закарпатської області з волейболу серед чоловічих команд. У попередніх змаганнях у цьому турнірі взяли участь 12 команд міст і районів нашого краю.

Закарпаття витримало удар стихії[s]

Москаль: «У Латориці рівень води перевищив історичний максимум паводка 2001 року, утім, грудневий паводок на Закарпатті пройшов без катастрофічних наслідків»

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат