Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10560, 20

Правозахисники, Герої України: "Блокування газети Експрес є незаконним"

Правозахисник, політв'язень радянських таборів, Герой України Степан Хмара прокоментував багатотижневу блокаду "Укрпоштою" найбільшого україномовного видання країни — газети "Експрес".

Яким був рік, що ми проводжаємо

Це був страшний рік. Над світом висіла й досі висить загроза ядерної війни, яку може спровокувати Північна Корея, через свого лідера-самодура. У міжнародному аспекті цей рік може запам’ятатися також обранням на пост Президента США Дональда Трампа. Вплинули на геополітику світу також переобрання канцлером Німеччини Ангели Меркель та обрання лідером Франції молодого Макрона.

Коли малі малюнки стають великими

Побачив світ розкішний альбом шаржів Ерделі.

Огляд редакційної пошти

Чергова добірка листів на шпальтах «РІО». Ми раді допомагати нашим читачам. Мудрі кажуть: якщо проблему складно вирішити, про неї треба хоча би написати.

Почому ілюмінація для Ужгорода?

2,069 млн. грн. коштувала святкова Новорічна ілюмінація для обласного центру. Це, кажуть у міськраді, загальна вартість гірлянд, декоративних елементів та роботи з монтажу прикрас.

Москаль: «Усі місцеві бюджети на Закарпатті виконані, а освоєння коштів Державного фонду регіонально

Станом на 29 грудня усі адміністративно-територіальні одиниці Закарпаття виконали доходи загального фонду місцевих бюджетів.

У міській раді Ужгорода планують «взятися» за нічний клуб «Фантом»

У середу, 27 грудня, на засідання виконкому Ужгородської міської ради додатково внесли на розгляд і першим розглянули питання про роботу в нічний час клубу «Фантом».

Москаль: «Закарпаття отримало понад 240 мільйонів гривень на розвиток медицини в сільській місцевост

На Закарпаття надійшли 242 мільйони 169,2 тисячі гривень субвенції з Державного бюджету для реалізації заходів на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості.

Мешканець Чинадієва побив односельця та пограбував його

Поліція його затримала та повідомила про підозру, нині щодо нього обрали запобіжний захід у вигляді арешту. Слідство продовжується.

У міськраді Ужгорода пропонують нові назви вулицям

З метою збору зауважень та пропозицій на офіційному сайті Ужгородської міської ради прозміщено пропозиції із перейменування провулків та площ міста, які повторюють назви вулиць, а також перейменування вулиць у зв’язку із зверненням депутата.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат