Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10500, 20

Москаль: «На Закарпатті гостра нестача вакцини від кору, забезпечено менше третини щеплень від потре

Протягом 2017 року вакцина для профілактики кору, паротиту та краснухи надходила на Закарпаття трьома траншами – у січні, червні та вересні.

У Волівці відновили водопостачання

Відключене вчора внаслідок аварії центральне водопостачання Воловця відновлено в повному обсязі, - повідомляє прес-служба ОДА.

В Угорщині ініціювали збір підписів проти виплати пенсій жителям інших держав

Збір підписів ініційовано опозиційною партією Демкоаліція. Головує у партії колишній прем'єр Ференц Дюрчані.

Подробиці нічної різанини в Ужгороді

У нічному клубі "Панорама" двоє відвідувачів отримали ножові поранення. Обидвом надана медична допомога.

В Україну незаконно ввозилися картини відомого австрійського художника

Дві картини, які мають культурну чи історичну цінність і належать всесвітньо відомому австрійському художнику, виявили 14 січня прикордонники Мукачівського загону.

Угорська корона і Закарпаття: Історія предмета, який став символом

З-поміж усіх історичних пам’яток і символів Угорщини найбільшу цінність має угорська корона. Це не просто витвір ювелірного мистецтва чи історична реліквія, а ще й символ угорської державності. Там, де корона — угорська земля. Її історія дуже цікава: цей предмет зникав на століття, затим повертався. Тривалий період своєрідних «мандрів», спроби продаж-викупів не знищили її, а тільки додали цінності.

У мисливських угіддях Закарпаття стартувала друга хвиля соціальної підгодівлі тварин

Щоб пережити зиму, диким тваринам потрібна допомога людей. Відтак єгері регулярно наповнюють «соціальні столові» для лісових мешканців. Так для забезпечення ефективного виконання біотехнічних заходів, у відповідності до «Проектів організацій та розвитку мисливських господарств» та у зв'язку із настанням сезону підгодівлі мисливських тварин розпочалася систематична підгодівля мисливських тварин та посилення виконання біотехнічних заходів групи «Б».

На понад 350 тис грн «помилився» голова однієї з сільських рад Хустського району при заповненні е-де

Хустською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом подання сільським головою недостовірних відомостей у декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

При одержанні 1500 дол США неправомірної вигоди викрито заступника голови правління Воловецького спо

Слідчими прокуратури Закарпатської області, спільно із працівниками управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменту захисту економіки нацполіції України задокументовано вимагання та одержання неправомірної вигоди у сумі 1500 доларів США (в еквіваленті 43 тисячі гривень) заступника голови правління Воловецького споживчого товариства Закарпатської облспоживспілки.

На першому міжнародному фестивалі «Василля» власну продукцію представили понад 120 виробників із різ

Гастрономічний і колядницький фестиваль звеселятиме своїх відвідувачів святковими атракціями до неділі, 14 січня.

Працівники Закарпатгазу обманювали клієнтів і привласнювали кошти

Поліція затримала трьох працівників мукачівської філії Закарпатгазу, які привласнили 225 тисяч гривень.

В центрі Ужгорода стару чеську бруківку замінили цементною

"В Рафанді виконують отой Громадський проект, я так розумію. Прорубали той пожежний проїзд. І заклали плиткою багнюку. Але навіщось заодно і виколупали кам’яну вічну бруківку на тротуарі вулиці Гойди і замінили її тою дешевою плиткою, яка скоро почне крошитися", - пише на своїй сторінці у ФБ ‎Sasha Rabshun.

Уряд розробив концепцію збереження та розвитку вузькоколійних залізниць

Міністерство інфраструктури України розробило проект концепції «Про збереження та розвиток вузькоколійних залізниць як важливих об’єктів туристичних маршрутів». Документ передбачає подальший розвиток і збереження вузькоколійок шляхом створення сприятливих умов для залучення інвестицій, вдосконалення системи управління, забезпечення функціонування і доступності послуг для всіх суб’єктів господарювання тощо.

Поліція затримала учасників учорашньої бійки зі смертельним наслідком

У селі Горонда Мукачівського району між юнаками з села Жнятино та місцевими хлопцями виник конфлікт. В результаті 22-річний хлопець смертельно травмував 19-літнього мешканця села Горонда. Підозрюваного поліцейські затримали і взяли під варту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат