Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10440, 20

Угорщина надасть Закарпатській області 8 тис. вакцин від кору

Угорщина надасть Закарпатській області 8 тис. вакцин від кору, повідомила прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації з посиланням на її голову Геннадія Москаля.

У суботу в Гечі відбудеться гастрономічний фестиваль-конкурс гентешів

Свято свіжини – у суботу на Закарпатті відбудеться гастрономічний фестиваль-конкурс гентешів

Москаль: «Угорщина надасть Закарпаттю вісім тисяч вакцин від кору як гуманітарну допомогу»

На гострий дефіцит вакцини від кору, паротиту й краснухи, який відчуває Закарпаття, відгукнулася Угорщина. Після відповідного звернення Закарпатської ОДА до Генерального консульства Угорщини в Ужгороді уряд цієї країни прийняв рішення виділити області вісім тисяч вакцин як гуманітарну допомогу. При цьому Угорщина не є виробником вакцини, а закуповує її в інших країнах.

Москаль: «Суспільне телебачення знову намагається розсварити Україну з сусідами через мовне питання»

Розроблена керівництвом Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) й подана на затвердження Наглядовою радою НСТУ Концепція мовлення нацменшин на суспільному мовнику пропонує на першому етапі перевести всі «національні» редакції на українську мову із субтитруванням мовами нацменшин.

В Ужгороді склали Присягу 27 нових патрульних. Серед них колишній кореспондент РІО

Двадцять сім нових патрульних поліцейських присягнули на вірність українському народові. Всі ці молоді хлопці та дівчата обрані серед багатьох претендентів, вони наполегливо навчалися, щоб стати правоохоронцями, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція Мукачева розшукує чоловіків, які збували фальшиві швейцарські франки

Правоохоронці Мукачівського відділу поліції встановлюють особи чоловіків, які минулого року в обмінних пунктах міста Мукачева збували фальшиві швейцарські франки.

ТОВ «Закарпатгаз Збут»: у платіжках за грудень сума рекомендованого платежу відокремлена

В рахунках за газ, спожитий у грудні минулого року, сума рекомендованого платежу відокремлена від загальної інформації про заборгованість або переплату. Аналогічні зміни відбулися і в особистих кабінетах споживачів на сайті 104.ua.

На Міжгірщині з’явиться новий ліс

Лісівники ДП «Верхньогірське ЛГ» висадять 90 га нового лісу.

Найближчими днями Закарпаття отримає 10 тисяч вакцин від кору

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) прийняло рішення про перерозподіл вакцини від кору, краснухи і паротиту, виділеної по всіх регіонах України.

За минулий рік планові показники з призову область виконала стовідсотково

Більше тисячі закарпатських резервістів торік пройшли військові навчання.

Москаль: Мукачівська міськрада не може приймати на сесії положення про громадські слухання щодо буді

– Обіцянки мера Мукачева розробити й прийняти на сесії міськради положення про громадські слухання, на яких повторно розглянути питання будівництва міні-ГЕС у Мукачеві, – це повна профанація і некомпетентність, – заявляє Геннадій Москаль.

У 2018 році Закарпаття отримає 218 мільйонів гривень на ремонт доріг

Цього року Закарпатська область отримає субвенцію з Державного бюджету в сумі 218 мільйонів 740,3 тисяч гривень на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання доріг місцевого значення.

Поліція Закарпаття розкрила резонансне вбивство дівчини у Дубовому

Слідчі та оперативники Дубівського відділення та обласної поліції щохвилини з 15 січня розслідували вбивство 21-річної дівчини та спіймали причетного до цього резонансного злочину.

Трьох працівників "Закарпатгазу", що ошукали ПАТ, будуть судити

Завершено розслідування та скеровано з обвинувальним актом до суду кримінальне провадження щодо привласнення, розтрати та заволодіння майном, шляхом зловживання службовим становищем, стосовно трьох учасників організованої групи з числа колишніх працівників Мукачівської філії ПАТ «Закарпатгаз».

В Ужгороді відзначили День Соборності

Заходи до Дня Соборності України та 72-ї річниці утворення Закарпатської області у складі України сьогодні розпочалися на площі Народній в Ужгороді, де відбулася церемонія урочистого покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат