Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10400, 20

Визначилися учасники Зимового чемпіонату Закарпаття з футболу

Пропонуємо ознайомитися зі складом груп та календарем змагань.

Мер обласного центру заявив про відмову міста від послуг маршруток-порушників

Міська рада розірве договори з приватними перевізниками, які надають послуги з перевезення пасажирів маршрутками та не виконують умов договору, вже з 1 лютого

Дубово-грабовий ліс в Ужгороді знову рубають

Прикра новина для ужгородців - дубово-грабовий ліс в районі "Шахта" знову рубають... Рубають без попередження, адже ще місяць тому ми всі разом дійшли до згоди з дирекцією Ужгородський Держлісгосп про припинення рубки у цьому лісовому масиві, адже цей ліс дуже важливий для ужгородців, - повідомляє ГО "Екосфера".

На Закарпатті істотно зменшилася кількість безробітних

Минулого року послугами служби зайнятості скористалися 33 з половиною тисячі закарпатців, статус безробітного мали 18 тисяч, майже половина з яких – молодь до 35 років. За сприянням центрів зайнятості отримали роботу понад 20 тисяч закарпатців. Про це під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

На Тячівщині зрубали дерева і залишили записку з погрозами

Репутацію Тячівського лісгоспу намагалися очорнити, - повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

У Мукачеві чоловік з бітою накинувся на заправника

У Мукачеві близько 5 ранку сигнал "Тривога" надійшов на пульт централізованого спостереження УПО в Закарпатській області. Допомоги поліцейських охорони потребували працівники АЗС, яка перебуває під охороною.

Поліція Ужгорода припинила діяльність трьох залів з гральними автоматами

Співробітники Ужгородського відділу поліції за рішенням суду провели обшуки у трьох закладах, що займалися незаконним гральним бізнесом. Речові докази вилучено, слідство триває.

Майбутнє унікальних мінеральних джерел Закарпаття — під загрозою

Через зволікання Міністерства охорони здоров’я із прийняттям лишень одного нормативного акта протягом останніх 3 років, вітчизняні виробники мінеральних вод, у тому числі і закарпатські компанії, опинилися в ситуації, коли їхнє місце на ринку можуть зайняти іноземні конкуренти.

Рахівське золото для Закарпаття

Що обіцяє нова серія «золотої лихоманки» — повернення до ідеї розробки неодноразово блокованого родовища.

Теребле-Ріцька ГЕС — єдина у світі, яка споруджена на двох річках

Одним із найцікавіших об’єктів, проект якого зберігається у фондах Закарпатського обласного державного архіву, є Теребле-Ріцька ГЕС у селі Нижній Бистрий Хустського району. Це єдина у світі електростанція, що споруджена на двох річках водночас.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат