Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10320, 20

У котушках з кабелем прикордонники виявили 160 тисяч пачок сигарет

Як повідомлялось раніше прикордонники Мукачівського загону спільно з працівниками митниці завадили переміщенню через українсько-румунський кордон великої партії тютюнових виробів.

На Закарпатті від кору померла 5-річна дитина

У Закарпатській області зафіксовано перший летальний випадок від кору. У понеділок (5.02.) увечері в обласній дитячій лікарні в Мукачеві померла 5-річна дівчинка з Тячівського району.

Лісівники нагадують про штрафи за реалізацію первоцвітів

За збір і реалізацію первоцвітів, які охороняються Червоною книгою, в Закарпатті загрожує солідний штраф.

Москаль: «Закарпаття на першому місці в Україні по доступу сільського населення до інтернету»

За даними Державної служби статистики Закарпатська область займає перше місце по доступу сільського населення до мережі інтернет.

За відмову придбати телефон, чоловіку погрожували розправою

Ужгородські патрульні отримали виклик на вулицю Заньковецької. Заявник розповів, що до нього підійшов невідомий та погрожуючи предметом, схожим на ніж запропонував йому придбати телефон.

Рахівські правоохоронці затримали іноземця, що підозрюється у смертельному побитті мешканця Великого

За фактом нанесення чоловікові тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили йому смерть, правоохоронці проводять досудове розслідування. Підозрюваного у злочині затримали. Слідство у справі триває.

В Ужгороді відбулися переговори української та угорської делегацій на тему міжнаціональних відносин

Уряд України проведе консультації з представниками угорської громади Закарпаття щодо реалізації нового Закону про освіту.

У котушках з кабелем литовець віз до Болгарії велику партію сигарет

Велику партію сигарет виявили сьогодні вранці прикордонники спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Дякове».

Прокурорське свавілля: прокурор Закарпаття не приймає громадян та не виконує вказівки ГПУ

Сьогодні, у вівторок, 6 лютого 2018   о 12:45, я намагався потрапити до прокурора області Володимира Гаврилюка (Морди) на особистий прийом громадян, який він мав проводити кожного вівторка, згідно затвердженого графіку, але по факту – не проводить, порушуючи законодавство.

Як отримати відшкодування відсоткових ставок за кредитами

Закарпатські бізнесмени мають можливість отримати часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами з обласного бюджету.

Рівень незаконних рубок у закарпатських лісах скоротився втричі

Сьогодні, 6 лютого, відбулось друге засідання Громадської Ради при Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. На засіданні, окрім членів Громадської ради, були присутні начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга, його заступники Ігор Коцур та Василь Кий, голова ГР при лісовому управлінні Іван Габор, голова галузевої профспілки Валерій Федурця, директори державних лісогосподарських підприємств й представники ЗМІ.

Місцеві бюджети Закарпаття торік отримали понад 120 мільйонів гривень на соціально-економічний розви

У минулому році Закарпаття отримало 136 мільйонів гривень з державного фонду регіонального розвитку, з яких освоєно понад 130 мільйонів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат