Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10240, 20

В Мукачеві чоловік пропонував перехожим купити бойову гранату

Патрульні Мукачева отримали повідомлення від заявника, що невідомий чоловік пропонує йому придбати ручну гранату.

Сьогодні поліція Закарпаття розкрила 5 дрібних крадіжок

Закарпатські поліцейські розкрили крадіжки відеокамери, грошей, дизпалива, дерев’яних брусів та труби з дому пристарілих.

Викрадач номерних знаків намагався дати хабара слідчому

Слідчий Ужгородського відділу поліції подав рапорт про те, що житель Львівської області, фігурант двох кримінальних проваджень щодо викрадення номерних знаків, спробував дати йому хабар у розмірі 3 тисячі доларів США.

За останні роки посягання на здоров’я лікарів зросли більш ніж удвічі

19 лютого в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася нарада з керівниками медичної сфери з питань посилення співпраці двох служб.

Поліція розшукує відразу двох людей, що підозрюються у викраденні людини

Поліція встановлює місце знаходження підозрюваних у незаконному позбавленні волі та викраденні людини.

Впродовж вихідних гірські рятувальники відшукали 16 заблукалих туристів

Вихідними, рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини тричі залучалися до проведення пошуково-рятувальних робіт у Рахівському районі. Загальна кількість врятованих – 16 чоловік.

Фонтану біля Драмтеатру не буде, там побудують черговий комерційний центр

Перипетії навколо площі перед Закарпатським драмтеатром в Ужгороді з боку вулиці Толстого тягнуться ще з 2010 року. Судова тяганина тривала 5 років.   А наприкінці літа 2016 року забудовник вже навіть зрізав ялиці перед драмтеатром і хотів почати будівництво.

Лісівники уже цього року відстріляли 100 свиней

Уже цього року відстріляно понад сотня тварин цього виду. У семи випадках вірус африканської чуми підтвердився лабораторно. Для уникнення масового розповсюдження, туші хворих тварин утилізують. А в три кілометровій зоні виявлення лісівники проводять повне знищення кабанів. У 10-ти кілометрах від місця ураження – моніторинг.

На Свалявщині сталося ДТП зі смертельними наслідками. Водій втік з місця пригоди

Співробітники Свалявського відділення поліції розшукали водія, який збив 52-річного жителя села Ганьковиця на трасі «Київ-Чоп» та зник з місця події.

За вихідні закарпатські поліцейські розкрили чотири крадіжки з власних помешкань та кафе

Закарпатські правоохоронці затримали сімох крадіїв. Злочини вдалося оперативно розкрити в Ужгороді, на Іршавщині, Хустщині та Виноградівщині.

Поліція Великоберезнянщини встановлює обставини аварії, в якій автобус перекинувся на колію

У Великому Березному пасажирський автобус з водієм та 7 пасажирами з’їхав у кювет та перекинувся на залізничну колію. У автобусі знаходилося п’ятеро дорослих та троє малолітніх дітей. Одна жінка з численними травмами госпіталізована. Життю та здоров’ю інших пасажирів нічого не загрожує.

Ужгородська поліція встановлює обставини нанесення тілесних ушкоджень місцевій мешканці

На фоні раптово виниклих неприязних відносин між 46-річною ужгородкою та неповнолітньою студенткою училища, остання нанесла жінці ножові поранення. Потерпілу госпіталізували до реанімації. Поліція розпочала слідство.

Рейдерство: в центрі Ужгорода намагаються відібрати чужу будівлю!

Рейдери використали хитрі схеми, щоб відібрати елітну будівлю майже в центрі Ужгорода

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат