Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10160, 20

"Донбаський" сценарій на Закарпатті хоче влаштувати російське ФСБ

Мета Росії очевидна – нав'язати дискурс війни у мирному регіоні на кордоні з ЄС. Та чому підрив офісу угорців в Ужгороді, про який силовиків попереджали, таки стався, кому це вигідно і які висновки з цього треба робити вже?

Василь Кузан презентує свою нову книгу   у головній бібліотеці краю

У понеділок, 5 березня, у Закарпатській обласній універсальній науковій   бібліотеці ім. Ф. Потушняка український поет Василь Кузан   презентуватиме нову збірку під назвою «Дьондята».

Поліція Рахівщини розшукує зниклих туристів з Києва та Дніпра

Співробітники Рахівського відділення поліції спільно з рятівниками розшукують двох туристів: 34-річного Книж Євгена з міста Києва та 36-річну Бикову Людмилу з Дніпра. Востаннє їх бачили 25 лютого працівники курортного комплексу у селищі Ясіня. З того часу молоді люди на зв'язок не виходили і до турбази не повернулись.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

У фойє облдержадміністрації відкрили експозицію про спротив ОУН та УПА.

Свалявець побив неповнолітнього

Співробітники Свалявського відділення поліції затримали жителя районного центру, який підозрюється в нанесенні тілесних ушкоджень неповнолітньому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний у побитті перебуває під домашнім арештом.

Закарпаття та Румунія планують спільно вирішувати проблеми прикордонних територій

У рамках програми прикордонного співробітництва «Румунія – Україна» Закарпаття та повіт Марамуреш планують спільно   реалізовувати проекти для розвитку прикордонних територій і громад.

В "рейдерській справі" магазину Корзо в Ужгороді апеляційний суд хоче через "нововиявленні" обставин

Сьогодні, 28 лютого о 13:00, в апеляційному суді Закарпаття під головуванням М.Мацунича переглядатиметься рішення Верховного суду у резонансній справі довкола скандального магазину "Корзо", свого часу рейдерським шляхом "віджатого" у групи літніх жінок, що утримували його у спільній власності.

Суддя Михайло Довжанин прийняв антинародне рішення і під вигуки "Ганьба" покинув зал суду

В Хусті "вбили" правосуддя: суддя Михайло Довжанин знову виніс незаконне рішення проти громади Березова у справі МГЕС, пише правозахисник Віталій Грегор.

Рятувальник із Буковини приїхав на пожежній машині, щоб освідчитись коханій з Рахова

Рятувальники не тільки героїчні та мужні чоловіки, а й не аби які романтики, - повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Двоє мукачівців намагалися обікрасти квартиру в Ужгороді

Ужгородські поліцейські затримали крадіїв на місці злочину.

Москаль: «Немає сумнівів, що за підпалом офісу Товариства угорської культури – спецслужби РосіЇ"

– Підпал офісу Товариства угорської культури (ТУКЗ) в Ужгороді був інспірований російськими спецслужбами – особисто в мене щодо цього немає жодних сумнівів, – заявляє Геннадій Москаль.

Спільна заява ОДА і Товариства угорської культури у зв’язку з підпалом офісу «ТУКЗ» в Ужгороді


У ніч на вівторок (27.02) на Православній набережній в Ужгороді не встановлені поки що злочинці підпалили офіс Товариства угорської культури Закарпаття (ТУКЗ). Уже точно відомо, що це був підпал, а не самозаймання. У зв’язку з цим Закарпатська облдержадміністрація і Товариство угорської культури Закарпаття заявляють таке.

Мукачівець, що перебуває під слідством через пограбування, пограбував жителя Куштановиці

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу встановили особу та затримали вже судимого чоловіка, який неподалік залізничного вокзалу напав та пограбував мешканця села Куштановиця Мукачівського району.

В Ужгороді знову горіло угорське товариство

Співробітники Ужгородського відділення поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють всі обставини пожежі на Православній набережній в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат