Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10220, 20

Москаль: «За дешевою провокацією в Тячівському районі стоїть Росія»

Вчорашню провокацію в Тячеві миттєво підхопили російські ЗМІ, в тому числі центральні телеканали, а деякі сайти вели з місця події пряму стрім-трансляцію.

За добу закарпатські поліцейські розкрили 5 крадіжок

В Ужгородському, Мукачівському, Берегівському та Іршавському відділеннях поліції правоохоронці затримали підозрюваних у п’яти крадіжках. Усі речові докази поліцейські вилучили та передадуть власникам.

В Мукачеві чоловік продавав наркотики в центрі міста

Співробітники Управління протидії наркозлочинності Головного Управління Національної поліції в Закарпатській області спільно із поліцейськими Мукачівського відділу під час проведення слідчих дій задокументували факт збуту наркотичного засобу - метамфетаміну. Підозрюваного затримали, зараз він перебуває під вартою.

На Закарпатті розпочалося масштабне свято класичної музики та мистецтва – конкурс-фестиваль "Stankov

Урочистостями та концертною програмою членів журі та лауреатів стартував сьогодні (21.02) на Свалявщині другий міжнародний конкурс-фестиваль "Stankovych fest" – мистецький турнір, мета якого – підтримати творчо обдаровану молодь та відкрити нових зірок.

Верховний Суд України відкрив провадження у скандальній справі по міні-ГЕС на Хустщині

Верховний Суд України своєю ухвалою відкрив провадження за касаційною скаргою ініціаторів будівництва каскаду міні-ГЕС на р.Ріка в Хустському районі Закарпатської області.

Москаль: «Спробу підпалити офіс Товариства угорської культури Закарпаття здійснили двоє поляків

Особи, що намагалися підпалити офіс Товариства угорської культури Закарпаття (ТУКЗ) в ніч на 4 лютого встановлені правоохоронними органами.

Москаль: «Створювати ОТГ при дотаційності на 75 відсотків – це шлях до розвалу фінансової, економічн

Створення об’єднаних територіальних громад (ОТГ) у бідних високогірних районах може призвести до повного паралічу місцевого самоврядування і виконавчої влади, вважає Геннадій Москаль.

Москаль: «Особи, що влаштували в Тячеві ганебну акцію в день вшанування Небесної Сотні, – дешеві про

У день, коли по всій країні вшановують пам’ять загиблих на Майдані під час Революції Гідності, кілька осіб влаштували дешеву піар-акцію в Тячеві.

Розпочався міжнамузичний конкурс Stankovych fest (Розклад, онлайн-трансляція)

У санаторії "Квітка полонини" сьогодні розпочався другий міжнародний конкурс. Захід триватиме до 25 лютого.

Виконком міськради дозволив кільком закладам працювати у нічний час

Сьогодні члени виконкому міськради на засіданні підтримали два рішення про встановлення режиму роботи у нічний час на території Ужгорода терміном на рік для кількох закладів.

Чоловік, що намагався продати гранату, каже, що знайшов її у лісі

Ми вже повідомляли, що в Мукачеві чоловік намагався продати гранату перехожим. Ним виявився 38-річний мешканець села Імстичево, за бойову гранату із запалом до неї він хотів 200 гривень.

У пенсіонера діти вкрали вино, а в пенсіонерки металеву сітку

Поліція Закарпаття по гарячим слідам розкрила чотири дрібні злочини. Вік крадіїв віл 15-ти до 51-го року.

Затримано зловмисника, який у минулому році збував фальшиві франки у Мукачеві та Ужгороді

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили особу підозрюваного і затримали мешканця міста Ківерці Волинської області, який збував підроблені гроші.

"Гастролерка" з Волині виманила у неповнолітньої закарпатки велику суму грошей та золото

За обіцянку зняття порчі з батьків молода дівчина віддала незнайомій жінці заощадження своєї сім’ї. Поліція розшукала підозрювану у шахрайстві.

В Ужгороді відбулось громадське вшанування Героїв Небесної Сотні

Пам’ятні заходи із громадського вшанування Героїв Небесної Сотні до 4-ї роковини Революції Гідності, за організації та участі закарпатських активістів київського Євромайдну, відбулось сьогодні в обласному центрі Закарпаття на площі Театральній, де в 2013-2014 роках проходив ужгородський Євромайдан.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат