Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10140, 20

Під час лісозаготівельних робіт загинув лісник

Співробітники Іршавського відділення поліції розпочали розслідування за фактом загибелі одного і травмуванні другого місцевих мешканців при виконанні лісозаготівельних робіт неподалік села Лисичево.

Москаль: «Свидовець може стати ідеальним місцем для тренування наших спортсменів у зимових видах спо

Базою для спортивних тренувань в Україні може стати майбутній комплекс «Свидовець», де є всі природні умови не тільки для створення курорту, але й спортивної інфраструктури.

У Берегові неповнолітні крали телефонні кабелі, а у В. Березному "обчистили" приватний будинок

Берегівські поліцейські затримали двох неповнолітніх крадіїв, а поліція Великоберезнянщини розкрила крадіжки з будинку.

Весна тільки почалася, а на Закарпатті вже є перша жертва неконтрольованого спалювання сміття й сухо

1 березня о 15:35 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення з Хустської районної лікарні, що каретою швидкої допомоги до них, з опіковими травмами, було доставлено мешканця с. Сокирниця Хустського 1966 року народження.

Рятувальники знайшли двох киян, які зникли ще 25 лютого в районі Драгобрату

27 лютого, о 22:20 в оперативно-рятувальну службу надійшла інформація, що в районі полонини Драгобрат Рахівського району, під час катання на лижах, втратили орієнтир на місцевості та заблукали двоє туристів, мешканців міста Києва.

За викрадення номерних знаків злодій може отримати 7 років тюрми

До семи років позбавлення волі загрожує зловмиснику, який викрадав у обласному центрі номерні знаки з автомобілів та вимагав грошові кошти за їх повернення.

Посадовець вимагав гроші за узаконення самовільно збудованого магазину

Під час одержання 5 тис грн затримано головного інспектора будівельного нагляду з Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Суд в Ужгороді став на бік правозахисника який назвав владу Хустщини "баригами"

Сьогодні Ужгородський міськрайонний суд залишив без руху позов Хустської районної ради про «захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації", яка подала в суд на мене, громадського правозахисника та блогера Віталія Грегора, за публікацію в Фейсбуці, де назвав владу баригами.

У пенсіонера з підсобки вкрали: гриль, сани, швабру, сковороду, каністру та магнітофон

За добу поліція Закарпаття викрила десятьох осіб, що причетні до чотирьох крадіжок. Три з них сталися в Ужгороді, одна у Виноградові.

Влада Хустщини подала в суд на Віталія Грегора за публікацію в Фейсбуці

Абсурдний позов до суду про «захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації» від імені Хустської районної ради подав її голова Юрій Іванчо проти мене, громадського правозахисника та блогера Віталія Грегора, за те, що я назвав їх баригами, - пише правозахисник.

Москаль: Добровільні напівмілітарні утворення – це повна профанація

Зі злочинністю мають боротися професійні правоохоронці, а не якісь добровільні напівмілітарні утворення, переконаний Геннадій Москаль.

У Сваляві 19-річна дівчина займалася сутинерством

У протиправні дії вона втягнула 43-річну жінку.

У центрі Ужгорода пограбували пенсіонера

Вчора, 28 лютого, близько 23:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про грабіж від 65-річного мешканця обласного центру. Зі слів заявника, на проспекті Свободи в Ужгороді, на нього скоїли напад троє невідомих осіб. Погрожуючи ножем, вони відкрито викрали у потерпілого дві банківські картки, телефон та гроші.

Прикордонники у взаємодії з румунськими колегами затримали «водолазів» та партію тютюнових виробів

Співробітники Держприкордонслужби України разом з прикордонниками суміжних країн продовжують виявляти оборудки протиправної діяльності на кордоні, організатори яких наражають на небезпеку осіб, котрі за грошову винагороду погоджуються незаконно переправляти через кордон тютюнові вироби.

Земельний дерибан під Ужгородом – гектари пасовища біля міжнародної траси роздали за так

Гектари полів під Ужгородом вибувають із муніципальної власності. Тут, прямо обіч об’їзної дороги, яка є частиною траси «Чоп-Київ», наділи несподівано стали приватними.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат