Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10120, 20

Суд заарештував двох чоловіків, підозроюваних у скоєнні вибуху в офісі Товариства угорської культури

Ужгородський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого поліції та обрав запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави двом затриманим у Кропивницькому чоловікам, які підозрюються в підриві офісу Товариства угорської культури Закарпаття в місті Ужгород.

Прикордонники мукачівського загону упіймали чотирьох сигаретних контрабандистів (Відео)

6 березня прикордонники Мукачівського загону на ділянці відповідальності відділу «Ділове», затримали чотирьох осіб без документів. Зловмисники намагались незаконно переправити до сусідньої Румунії 21 ящик з тютюновими виробами.

У винуватця ДТП в Ужгороді рівень алкоголю перевищував норму в 12 разів

Вчора, близько 23-ї години, ужгородські патрульні на вулиці Баб’яка, виявили ДТП без потерпілих. Водій під час руху не впорався із керуванням та здійснив наїзд на дерево.

Москаль просить Окружний адміністративний суд визнати бездіяльність Кабміну

Голова Закарпатської ОДА подав позов до Окружного адміністративного суду Києва щодо бездіяльності Кабінету міністрів України.

Ужгородські патрульні стали свідками крадіжки. Злодія відразу затримали

Учора, близько 14-ї години, зупинившись на одному з регульованих світлофорів, патрульні з автівки помітили, що чоловік, котрий йшов по пішоходному переходу, здійснює крадіжку.

В Оноківцях чоловік забив до смерті брата

Сьогодні, 5 березня, зранку в поліцію надійшло повідомлення з села Оноківці Ужгородського району. Житель села повідомив про те, що він виявив мертвим свого 39-річного сусіда з ознаками насильницької смерті.

Майстер гобеленів Наталія Герц

Наталія Герц (1931 р. н.) – художник, майстер декоративно-прикладного мистецтва. Член Національної спілки художників України з 1968 року.

Москаль: Дехто із заїжджих «реформаторів» вважає ОТГ золотою рибкою

У 2016-му субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад (ОТГ) для всієї України становила 1 мільярд гривень, у 2017-му – 1,5 мільярда гривень, а у 2018-му запланована в сумі 1,9 мільярда гривень.

Москаль: «Організатор підпалу офісу Товариства угорської культури Закарпаття – мешканець Придністров

Російські спецслужби намагалися задіяти для підпалу офісу місцевих «активістів», однак ті категорично відмовилися від участі у провокації.

Поліція розкрила обидва резонансні напади на Товариство угорської культури в Ужгороді

Про це сьогодні, 4 березня, повідомив Голова Нацполіції Сергій Князєв.

Автопарк поліції Закарпаття поповнився одинадцятьма новими автомобілями та автобусом

Згідно з розподілом Національної поліції України автопарк Закарпаття поповнився десятьма новими автомобілями та автобусом. Роман Стефанишин урочисто передав транспортні засоби у користування. Крім цього до Ужгородського районного відділення поїхав автомобіль, придбаний за кошти місцевого бюджету.

Ужгород відвідав Патріарх київський і всієї Руси-України Філарет

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет 28 лютого посмертно нагородив медалями «За жертовність та любов до України» військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-піхотної Закарпатської бригади.

Москаль: Закарпатська область заробляє на себе тільки на 26,8 відсотків від потреби

– Закарпаття при всіх владах не могло заробляти на себе і утримувалося за рахунок зовнішніх фінансових вливань, – наголошує Геннадій Москаль. – Так було і при Австро-Угорщині, і при Чехословаччині, і при Радянському Союзі, так є і в наші дні.

Москаль: Замість того, щоб залучати інвестиції, ОТГ залазять у районний бюджет

Об’єднані територіальні громади (ОТГ) фактично живуть за рахунок районних бюджетів, вимиваючи звідти податок на доходи фізичних осіб (ПДФО), а також інші збори й надходження.

Історія успіху: Як в Ужгороді європейські партнери допомогли врятувати безнадійне підприємство

Ще у травні 1946 року на базі обласної організації Українського товариства глухих (УТОГ) створили Ужгородський навчально-виробничий комбінат, де працювали випускники школи для глухонімих дітей. На цьому комбінаті були майстерні з пошиття одягу та кілька інших ремісницьких цехів.

Потяг Ужгород—Кошице: Міф чи реальність?

Останні кілька тижнів тема залізничного сполучення між Ужгородом та словацьким містечком Кошице набула, здається, нового звучання. Неочікувано те, що раніше було більш схожим на чутки та дещо амбітні сподівання жителів прикордонного Ужгорода набрало реалістичних обрисів і про транскордонну електричку заговорили і в Києві, і в Братиславі.

Колишні котельні міста: вирішення нема?

Колись на вулицях Закарпатській та Добролюбова в Ужгороді були великі котельні, адже квартири тоді були на централізованому опаленні. Нині вони нагадують декорації з фільму жахів.

Москаль: «Усі начальні заклади Закарпаття працюватимуть у звичайному режимі за винятком тих, що закр

Область має мінімальну залежність від газу, тому припиняти роботу об’єктів освіти немає жодної необхідності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат