Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10180, 20

Михайло Сирохман – мистецтвознавець, художник-графік, викладач, дослідник...

Михайло Сирохман (1954 р. н.) заслужений працівник культури України (2009), лауреат обласної премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі за мистецтвознавчі праці 2000, 2009, 2012 та 2014 років. Співзасновник громадської організації «Pro Urbe».

Історія успіху одного Ужгородського ОСББ

Найбільший багатоквартирний будинок Ужгорода після створення ОСББ майже повністю реконструювався.

Куди грядеш, Україно?

Нещодавно прочитав у газеті «РІО» за 27 січня ц. р. статтю про приховане зростання комунальних послуг. Задумався і поставив собі питання: куди ми йдемо у незалежній? Ми так мріяли і надіялися на краще майбутнє ще у 1990 р.

Великий піст — період духовної весни

19 лютого Свята Церква Христова ввела нас, вірних, в особливий період нашого духовного життя, в період Великого посту або, як святі отці називають, у період духовної весни, морально-духовного відновлення християнина.

Безмежжя духовного простору Юрія Герца

Слово до некруглої дати художника-корифея.

Міськрада купила 10 автобусів пасажиромісткістю 102 чоловіки

Комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт» закупило для міста 10 великих автобусів.

Мукачівські правоохоронці впіймали крадіїв велосипеда та чавунних батарей

Крадіжки сталися із дворогосподарств. У Великих Лучках викрали велосипед та мопед, а у Мукачеві — чотири чавунні батареї.

В Ужгороді відбулася відкрита першість Закарпаття з тенісу. Більшість фіналів були закарпатськими

Два дні (24–25 лютого)   в ужгородському СК «Юність» тривала Зимова відкрита першість Закарпаття з тенісу (всеукраїнські змагання 2–ої категорії). До міста над Ужем приїхали кращі тенісисти (юнаки та дівчата до 16 років та «Дорослі») Києва і Харкова, Львова й Івано–Франківська, Вінниці й Рівного, Хмельницького і Стрия, Мукачева і, звісно, господарі. Головним суддею змагань, які пройшли під егідою ФТУ та ФТЗ, був суддя національної категорії Олег Медюх (Стрий), а головним секретарем — старший тренер з тенісу ЗОДЮСШ Руслана Дичка.

Що буде на місці колишнього фонтана біля драмтеатру?

Перипетії навколо площі перед драмтеатром в Ужгороді з боку вулиці Толстого тривають ще з 2010 року. З 2009 року ця територія перебуває в приватній власності. Три земельні ділянки були придбані на аукціоні міськради двома власниками. Судова тяганина тривала 5 років. А наприкінці літа 2016 року забудовник уже навіть зрізав ялиці перед драмтеатром і хотів почати будівництво.

Євросоюз не добудовуватиме КПП у Закарпатті. Гроші вкрали

Тисячі закарпатців перетинають держкордони в бік Словаччини, Угорщини та Румунії і дивуються, чому на тому боці КПП такі впорядковані, а у нас все розвалено, дороги в ямах, а туалети затоплені фекаліями.

На Закарпатті почалися активні протести

Цього тижня в епіцентрі подій виявився Тячів. Спочатку тут стався інцидент із покладанням квітів до пам’ятника Небесній сотні.

Ужгород та інші прикордонні міста Закарпаття незабаром матимуть 4G

Нещодавно у лабораторії компанії «Київстар» тестували 4G. Також відбулася прес-конференція, на якій зазначили, що у квітні Ужгород та інші прикордонні міста області отримають 4G.

Поліція затримала п’яного водія, котрий насмерть збив пішохода і втік з місця аварії

Поліція розшукала винуватця ДТП, у результаті якої загинула жінка-пішохід, місцева мешканка 1969 року народження. Водій, котрий за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння, після скоєння злочину намагався уникнути відповідальності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат