Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10200, 20

Антон Кашшай — самородок із Перечинщини, що став класиком закарпатського живопису

Антон Кашшай належить до художників, які прийшли у велике мистецтво, не навчавшись у художніх освітніх закладах. Запорукою успіху був його талант, близьке спілкування з видатними художниками і загалом творчий ентузіазм, який настає на певній стадії розуміння мистецтва.

В історичній частині Ужгорода ведеться самовільне будівництво багатоповерхівки

Чергове самовільне будівництво в історичному ареалі та в охоронній зоні об'єкта культурної спадщини, - повідомляється в групі ФБ Save Uzhhorod.

Ужгородка стала бронзовим призером дитячого турніру в Києві

У Києві триває Всеукраїнський турнір "Дитяча ліга 10-13" ("Солідарність") з фехтування на шпагах.

"Карпати" двічі обіграли київський "Спартак"

У жіночій Суперлізі відбулися матчі 9-го туру. Ужгородські "Карпати" грали в Києві зі "Спартаком".

За добу закарпатські поліцейські розкрили 8 крадіжок

На Берегівщині, Іршавщині, Виноградівщині, Рахівщині, Ужгородщині та Свалявщині протягом останньої доби правоохоронці розкрили 8 крадіжок.

В Ужгороді депутати «провалили» розгляд питання щодо дерибану знищеного скверу на Боб'яка

22 лютого в Ужгороді на сесії міські депутати через громадський тиск мешканців та активістів «провалили» голосування за поновлення оренди знищеного скверу на Боб'яка під забудову багатоповерхівкою, яку «лобіює» голова земельної комісії Олеся Афанасєва.

Соціальну допомогу торік отримали понад півмільйона закарпатців

Державною допомогою різної спрямованості торік в області було охоплено 538 тисяч закарпатців, що становить 43% від загальної кількості населення, на загальну суму близько 3,8 мільярда гривень.

Москаль: Перша має попросити вибачення пані Супрун

«Перша має попросити вибачення пані Супрун за поширення негативної й недостовірної інформації про Закарпаття. Якщо її вибачення будуть щирими, тоді вони будуть і від мене», - каже губернатор Москаль.

В Ужгороді продовжили карантин до 5 березня

Продовжити ще на тиждень – із 26 лютого по 5 березня – карантин у навчальних закладах Ужгорода – таке рішення прийняли на сьогоднішньому засіданні протиепідемічної комісії в Ужгородській міській раді, на якому були присутні також депутати міської ради, представники ЗМІ.

Влада Ужгорода вирішила повернути платні паркування

Сьогодні на сесії Ужгородської міськради депутати прийняли рішення, яким затвердили список місць, де будуть платні паркування автомобілів.

Поблизу кордону правоохоронці затримали двох браконьєрів з цілим арсеналом зброї та боєприпасів

Сьогодні у Берегівському районі неподалік від держкордону прикордонники спільно з представниками поліції затримали двох чоловіків, які здійснювали незаконне полювання поблизу кордону.

Лісівники Закарпаття створюють високопродуктивні, біологічно стійкі лісові насадження

Відновлення лісів проводиться як штучним, так і природнім шляхом. При складанні проектів лісових культур обов’язковим є врахування лісо рослинних і технологічних особливостей кожної окремої лісокультурної площі.

Закарпаття отримає з резервного фонду понад 180 мільйонів на ліквідацію наслідків грудневого паводка

Відшкодування на ліквідацію наслідків паводка, що накрив Закарпаття 15 – 17 грудня минулого року, оцінені Кабінетом Міністрів України в 182 мільйони 315 тисяч 920 гривень.

Москаль: «У нас проблеми не з угорською вакциною, яка давно розмитнена й майже вся використана, а з

Озвучена виконувачкою обов’язків міністра охорони здоров’я Уляною Супрун інформація, що на Закарпатті є проблеми з угорськими вакцинами від кору, які «…належним чином не розмитнили і вони ніби контрабанда, а тепер лікарі не хочуть їх використовувати», не відповідає дійсності.

Поліція Ужгорода розшукала чоловіка, який напав на жінку

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який вдарив в обличчя продавця магазину та втік з місця злочину. За фактом правопорушення поліція відкрила кримінальне провадження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат