Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10260, 20

Ужгородська фехтувальниця здобула бронзу Кубка світу

Надія Дьолог стала бронзовою призеркою етапу Кубку світу.

Суперечка між чоловіками закінчилася стріляниною

Вчора, близько 15 години в Ужгороді, по вулиці Орлая, пролунали постріли.

Суперечка між жінками закінчилася різаниною

Сьогодні, о 8 ранку, ужгородські патрульні приїхали на виклик за адресою Проспект Свободи. На місці події працівники поліції виявили жінку, котра була в крові. В ході справи вияснилось, що між двома жінками, які проживають разом відбулась суперечка.

Податківець продавав службову інформацію з бази ДФС Ужгородського району

Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління служби безпеки України в області викрито при одержанні неправомірної вигоди завідувача сектору з інформаційних технологій в Ужгородській обласній державній податковій інспекції Головного Управління ДФС в Закарпатській області.

В Ужгороді проходить Чемпіонат області з хортингу

В Ужгороді розпочався відкритий чемпіонат Закарпатської області з хортингу, участь в якому у різних вікових категоріях змагаються 62 спортсмени з Ужгорода, Мукачева, Мукачівського району та Тячева.

Кількість нових випадків захворювання на кір минулого тижня зменшилась вперше за період спалаху кору

За даними Центру громадського здоров’я МОЗ України, за минулий тиждень (станом на 8 лютого 2018 року) на кір захворіли 798 людей – 287 дорослих і 511 дітей. Це на 14% менше, ніж попереднього тижня. Вперше за період цього спалаху кору з 2017 року, кількість нових випадків захворювання на кір зменшилась.

В Ужгороді проходить фестиваль бджолярів Медовуха-фест

В Ужгороді на набережній Незалежності відбувається дев'ятий фестиваль-ярмарок «Медовуха-фест», організатором якого є Асоціація пасічників Закарпаття за підтримки Закарпатської облдержадміністрації та Ужгородської міської ради.

За минулу добу в області крали оленячі роги, букові стовбури, косметику та телефони

Поліція Закарпаття за добу розкрила шість крадіжок, одна з яких – викрадення автомобіля. Також було розкрито три пограбування.

50-річний мешканець села Вари облив окропом співмешканку. Жінка загинула від опіків

Співробітники Берегівського відділу поліції спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Закарпатській області розкрили злочин проти життя людини в селі Вари.

Маргарита Берец (1956) – художник, живописець, майстер декоративно-прикладного мистецтва

Маргарита Берец є членом Закарпатської організації Національної спілки художників України (1989). Член Товариства угорських митців Закарпаття імені Імре Ревеса (1993 р.).

"Хабарницьку справу" екс-декана УжНУ суд виправдав через брак доказів

Сьогодні суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області під головуванням судді Олега Придачука виніс виправдувальний вирок в корупційній справі щодо екс-декана факультету здоров'я людини ДВНЗ «УжНУ» Олени Дуло.  

Ужгород закриває школи на карантин

Із 19 лютого терміном на один тиждень призупиняється навчання в ужгородських школах – таке рішення прийняли сьогодні на засіданні протиепідемічної комісії в Ужгородській міській раді.

В Ужгороді правоохоронці закрили цех, де незаконно виробляли алкогольні напої

Прокуратурою Закарпатської області припинено діяльність організованої злочинної групи, яка займалася незаконним виготовленням, зберіганням та збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Поліція Дубівського відділення розшукала жінку-водія, яка насмерть збила людину та втекла з місця по

Співробітники Дубівського відділення поліції розшукали жінку, яка на своєму «ВАЗ 21112» збила пішохода в селі Красна Тячівського району та втекла з місця події.

В Ужгороді новий начальник поліції

Наразі офіційного призначення на посаду не має, але вже тиждень обов'язки керівника поліції Ужгорода виконує Мацола Віталій Васильович, який до цього, з липня 2016 року, очолював поліцію Ужгородського району (Ужгородське районне відділення Ужгородського відділу поліції).

Угорці передали Закарпаттю медичне обладнання для 57 сімейних амбулаторій та фельдшерсько-акушерськи

У четвер (15.02.) представники угорського уряду передали Закарпатській обласній організації «Червоного Хреста» як гуманітарну допомогу обладнання для 57 сімейних амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів області.

За тиждень на Свалявщині стартує другий Міжнародний конкурс-фестиваль "Stankovych fest"

Долучитися до мистецьких змагань зголосилося понад триста учасників з України та з-за кордону.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат