Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10040, 20

В Ужгороді закрили чотири гральні заклади

Поліцейські припинили діяльність 4 підпільних закладів у обласному центрі та вилучили гральну техніку.

Поліція розпочала розслідування за фактом вибуху в Ужгородському районі

Сьогодні вночі в селі Оноківці Ужгородського району невідомі особи кинули вибуховий пристрій на подвір’я приватної оселі. Жертв немає. Поліція розпочала розслідування за фактом хуліганства із застосуванням зброї.

В Ужгородському коледжі культури та мистецтв відбулися Шевченківські читання за участі ветеранів АТО

13 березня в Ужгородському коледжі культури та мистецтв, з нагоди 204-ї річниці від дня народження Великого Кобзаря, відбулися Шевченківські читання.

На березі Тиси затримали чергового контрабандиста-водолаза

Учора на березі річки Тиса, по якій проходить кордон з Румунією, прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону, затримали чоловіка у гідрокостюмі.

Запрошуються на військову службу за будь-якою спеціальністю

На військову службу до Окремої Гірсько-Штурмової Бригади, яка дислокується у м. Коломия, приймають військовозобов’язаних, з якими укладають контракт: з військовослужбовцями рядового складу – строком від 6 місяців (для учасників АТО) або на 3 роки; а з військовослужбовцями сержантського та офіцерського складу – строком від 3 до 5 років.

Бюджетний комітет України затвердив перелік автодоріг, що ремонтуватимуться на Закарпатті цього року

У середу (14.03) Геннадій Москаль взяв участь у засіданні Бюджетного комітету Верховної Ради України, який затверджував перелік автомобільних доріг, що ремонтуватимуться цього року на Закарпатті.

В Ужгороді Андрій Любка   презентував   роман "Фама про велосипедистів"

Вчора у Закарпатській обласній універсальній науковій   бібліотеці ім. Ф. Потушняка відомий український письменник, перекладач Андрій Любка   презентував роман Светислава Басари "Фама про велосипедистів".

Триває прийом творів на здобуття премії імені І.Франка

Державний комітет телебачення і радіомовлення України 1 березня   оголосив   прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені   Івана Франка у галузі інформаційної діяльності, який триватиме до 1 травня п.р.

В Ужгороді пройде традиційний Ukraїnian Fashion Bazaar

14-15 квітня в Ужгороді пройде модна подія весни Ukraїnian Fashion Bazaar. Це вже п’ятий захід, на якому зустрінуться українські дизайнери, автори брендів, моделі, стилісти, перукарі, візажисти, фешн-блогери, журналісти, фотографи, представники локальної beauty-індустрії та шанувальники моди. Цього разу Ukraїnian Fashion Bazaar сповниться ароматом лаванди й французьким шиком, адже матиме французьку тематику.

Обов'язково перевірте, чи не відноситеся ви до цих 10% людей у світі

Кількість людей з порушеннями слуху   безперервно збільшується. Існує чимало причин цього явища, але найпоширеніша – вікові зміни, адже з роками людина втрачає не лише гостроту зору, але й чіткість слуху.

У разі створення Холмківської ОТГ Ужгородський районний бюджет недоотримає понад 57 відсотків надход

У разі створення Холмківської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) Ужгородський районний бюджет недоотримає понад 85 мільйонів гривень або 57,7 відсотків надходжень загального фонду. Про це йдеться в спільному листі голови Ужгородської райдержадміністрації та районної ради на адресу Геннадія Москаля.

Раніше судимий юнак обікрав свою бабусю

Співробітники кримінальної поліції Мукачева встановили причетність 18-літнього юнака до ряду крадіжок з помешкання рідної бабусі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат