Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9960, 20

Гвалтівнику з Дубриничів загрожує вісім років тюрми

Поліція Ужгорода затримала ґвалтівника та перекваліфікувала кримінальне провадження.

В Мукачеві школяр пограбував учня молодших класів

Поліція Закарпаття за добу розкрила по грабежу в Мукачеві та на Рахівщині.

Голова Закараптської ОДА оскаржить рішення Рахівської міської ради

Геннадій Москаль: «Політиканське рішення Рахівської міськради буде скасоване судом».

На Закарпатті знизилася смертність від туберкульозу

В області, як і в цілому по Україні, епідемічна ситуація з туберкульозу залишається напруженою, однак має тенденцією до зниження.

Мукачівець, що побив мукачівця, переховувався у Києві

Співробітники Мукачівського відділу поліції спільно з поліцейськими Києва затримали підозрюваного в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 41-річному мукачівцю.

В Ужгороді офіційно стартував II Відкритий міжнародний конкурс піаністів імені Дезидерія Задора

На честь Дезидерія Задора – видатного піаніста, композитора, заслуженого діяча мистецтв України, органіста, диригента, педагога, першого директора Ужгородського музичного училища в обласному центрі Закарпаття впродовж 22-25 березня вже вдруге проходитиме відкритий конкурс піаністів.

В Ужгороді гвардійці затримали чоловіків зі зброєю та предметами ударно-дроблячої дії

На спільному патрулюванні вулицями Ужгорода військовослужбовці 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України та працівники поліції виявили у підозрілих осіб вогнепальну зброю та дві біти.

Мешканець Буковинки вдарив ножем падчерку

У середу, 21 березня, до Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення із місцевої лікарні про госпіталізацію із ножовим пораненням 29-річної жінки, мешканки села Буковинка.

19-річний виноградівець займався грабежами в Ужгороді

Правоохоронці встановили особу підозрюваного у відкритому викраденні телефону та грошей у 26-річного ужгородця. За фактом грабежу розпочали слідство.

Закарпаття в п’ятірці лідерів в країні за показниками експорту товарів

Обсяг експорту товарів за підсумком 2017-го року на Закарпатті в розрахунку на одну особу становив 1149,4 доларів. Це на 19,4%   більше порівняно з 2016-м роком (962,6 доларів США).

В Ужгороді визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2018»

У номінації «Українська мова та література» перемогла Тетяна Піцура, вчитель Лужанської ЗОШ І-ІІІ ст., Рахівського району. Кращою у номінації «Німецька мова» визнано Оксану Решетар, вчителя Мукачівського НВК «Дошкільний навчальний заклад – ЗОШ І ст. – гімназія». У номінації «Фізика» переміг Микола Пантьо – вчитель Виноградівської гімназії. У номінації фізична культура найкращим визначено Нікіту Мельника, вчителя Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 19. Загалом у кожній номінації протягом двох днів змагалися п’ятеро педагогів.

Москаль подав адміністративний позов до Верховного Суду України

Щоб зобов’язати Верховну Раду розглянути законопроект про колишні радвингоспи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат