Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9880, 20

Чим корисний Україні досвід державного управління в країнах ЄС?

За Світовим показником якості державного управління, ефективність українського уряду становила 31,73 пунктів зі 100. Для порівняння наведемо приклади інших країн: Словенія – 83,65, Словаччина – 76,44, Чехія – 79,81 ( станом на 2016 рік). Найвищий рейтинг серед країн ЄС отримала Данія – 99,04 пункти. А єдиною країною, але неєвропейською, яка отримала 100 пунктів, є Сінгапур. Що і не дивно, адже державне управління у цьому місті-державі відбувається за прикладом корпорації, а не «клубу за інтересами».

За минулу добу поліцейські затримали злочинців за викрадення горілки, ікри, телевізора та бензопили

За добу в Мукачеві та на Тячівщині поліцейські розкрили півдесятка крадіжок.

На Виноградівщині розбився мотоцикліст

Між селами Підвиноградів та Фанчиково, що на Виноградівщині, сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув 17-річний мотоцикліст.

«ВіЕс Банк» гарантує виплату винагороди один мільйон гривень за будь-яку інформацію про пограбування

ПАТ «ВіЕс Банк» оголошує про гарантовану виплату винагороди в розмірі один мільйон гривень за будь-яку інформацію, що допоможе швидше розкрити злочин і затримати злочинців.

Закарпатські рятувальники здійснюють раптові перевірки ТРЦ - результати невтішні

Закарпатські рятувальники перевірили ТЦ "Токіо" в Новому районі міста Ужгород. Виявилося що протипожежна система в торговому центрі несправна, з аварійними виходами також не все гаразд, як і з пожежними гідрантами та вогнегасниками. Загалом, якщо у закладі станеться пожежа, наслідки можуть бути непередбачуваними.

Почався весняний призов. До ЗСУ призвуть 255 закарпатців

Всього в Україні відправити служити за цей час мають намір 15 190 осіб.

Вже в Україні: Держслужбовці європейської формації

Оновити систему: як Україна проводить реформу держуправління.

Поліцейські Закарпаття спілкуються сімома іноземними мовами

Головне управління Нацполіції в Закарпатській області сформувало список правоохоронців, котрі у випадку необхідності спілкування іноземною мовою, нададуть кваліфіковану допомогу аж на сімох мовах.

Закарпатські депутати закликають главу уряду звільнити в. о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун

Відбулася знакова сесія Закарпатської обласної ради. Пристрасті розгорілися, коли Геннадій Москаль попросив депутатів поставити у порядок денний звернення до міністра МВС Арсена Авакова щодо прослуховування керівників управлінь в Закарпатській області. Відразу у кількох кабінетах деяких структур області було виявлено підслуховуючі пристрої. Геннадій Москаль вимагає пояснень, чи це була вказівка згори, чи це ініціатива когось із місцевих, бо прилади були зроблені доволі «кустарним способом».

Свободу Чікошу: Чи повернеться додому ув’язнений у Єгипті ужгородець?

У березні минуло рівно шість років, як ужгородець Едвард Чікош був засуджений єгипетським судом Надзвичайного стану до 19 років ув’язнення без права на апеляцію.

Страшна трагедія в Кемерово

У російському Кемерово згорів крупний торговельний центр. Загинуло сотні людей. І більшість із них — діти. Вони отримали безкоштовні квитки в кіно у період передвиборної кампанії на виборах президента. Вчителі привезли дітей з сільських шкіл і повели їх у кіно, а самі пішли «по магазинах». Щоб діти не розбіглися, попросили адміністраторів закрити в кінозал двері.

Різдвяник

5 квітня минає річниця з дня смерті Михайла Сятині — уродженця с. Синевир Міжгірського району, колишнього депутата Верховної Ради України і Закарпатської обласної ради, доктора фармацевтичних наук, професора.   З цієї сумної нагоди у Києві вийшла книга спогадів про Михайла Лукича. Подаємо розповідь знаного письменника Срібної Землі Дмитра Кешелі, яка вміщена в цьому виданні.

Як жити довго у щасті й радості

Із нотаток карпатського старця.

Весни та літа нам не бачити...

Одна стаття в попередньому номері закінчується словами: незабаром зацвітуть сакури і до нас знову поїдуть тисячі туристів. У влади області та Ужгорода залишилося зовсім небагато часу, щоб не стати соромом для всієї України.

1 квітня на Закарпатті стартує «сезон тиші» для диких тварин

У період масового розмноження диких тварин – з 1 квітня по 15 червня – на Закарпатті триває «сезон тиші».

На Пасху в Перечині та на Тячівщині обікрали храми

Поліція встановила особи крадіїв, які викрали церковне майно в Перечині та Тячівському районі. За даними фактами розпочато слідство.

Неправильний забiр соку з берези може спричинити загибель дерева

Ще з давніх літописів відомо, що слов’яни поклонялися березі, вважаючи її богинею. Лікувалися її бруньками, листям, і, звичайно, соком.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат