Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9840, 20

Як "відновлюють" фасад будівлі на вулиці Толстого в Ужгороді

В Ужгороді продовжують глумитися над історією міста. Одноповерхову будівлю на вулиці Толстого 2, де знаходиться аптека, вирішили зробити триповерховою.

Мукачівця підозрюють у скоєнні 41-ї крадіжки

36-річного жителя Мукачева судитимуть за 41-у крадіжку. Серед злочинів скоєних у місті крадіжка телефонних кабелів та продуктів харчування.

Программа фестивалю "Сакура-фест" (Інфографіка)

18 квітня в Ужгороді розпочнеться "Сакура-фест". Триватиме фестиваль до 6 травня. У шоу-програмі гастрономічні, мистецькі, спортивні фестивалі та багато іншого.

У святкові дні поліція виявила 28 нетверезих водіїв

За минулу добу правоохоронці виявили 7 п'яних водіїв. Один з них потрапив у ДТП.

Поліцейське авто потрапило в ДТП. Відкрито службове розслідування. Відео

Учора в селі Гать, що на Берегівщині, сталася аварія за участі поліцейського авто Шкода Октавія. У машині перебували загалом троє поліцейських, серед яких жінка, яка перебуває у реанімації.

Кафедральний собор: Кухня єзуїтів, книги та нові таємниці

Нещодавно Ужгородом поширилася сенсаційна новина: під час реставраційних робіт у цокольному поверсі єпископської резиденції була знайдена вмурована кухня єзуїтів — перших господарів собору. Майстри, знімаючи шар штукатурки, зняли тонку перегородку, яка закривала стіну з колись вмурованими в неї 2 печами (одна більша, інша менша), та, очевидно, полицями й столами для приготування їжі.

В Ужгороді патрульні затримали ймовірного вбивцю

Вчора, близько 20-ї години, на лінію 102, надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень мешканцю Минаю, які призвели до смерті. За отриманими зовнішніми прикметами, патрульні швидко зорієнтувались і вже за деякий час знайшли ймовірного вбивцю.

Тячівські рятувальники визволили постраждалого у ДТП з автомобіля

У Солотвині на вулиці Спортивній сталася ДТП - зіткнулися автомобілі Славута та Ауді. Троє громадян отримали травми.

У Чопі гастролери з інших областей пограбували іноземця

Сьогодні о 4:26 на службу «102» надійшло повідомлення про грабіж від продавця в цілодобовому магазині в місті Чоп Ужгородського району. Жінка розповіла про те, що невідомі особи пограбували іноземця, громадянина країни Європейського Союзу.

"Відпочивальник" з Івано-Франківщини, що обікрав у санаторії капличку, робив це сім разів

Ми вже повідомляли, що на Рахівщині затримано чоловіка, обікрав каплличку у одному з санаторіїв. у селі Кваси з каплички на території одного з лікувальних закладів. Крадія затримав охоронець та викликав поліцію. Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 47-річний мешканець Івано-Франківської області.

Житель Івано-Франківщини обікрав у санаторії капличку

Також за минулу добу в області викрадали велосипеди та рукомийник з медзакладу.

На Тисі прикордонники впіймали чергового "водолаза"

Сьогодні вранці прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону в ході скоординованих дій з румунськими колегами завадили переміщенню через державний кордон 15 пакунків контрабандних тютюнових виробів.

Минулої доби поліцейські затримали трьох п'яних водіїв, які ледь не наробили біди

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Берегівському, Хустському районах.

«За 2017 рік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла майже на 50 відсотків більше, ніж у 2016-му

Державна служба статистики оприлюднила основні показники соціально-економічного розвитку Закарпатської області за 2017 рік у порівнянні з 2016 роком.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат