Дорожники на Мукачівщині розпочали ремонт доріг місцевого значення

01.06.2023 10:24 ПОДІЇ

Раніше на дорозі обласного значення О 070701 Кольчино – Пузняківці були суцільні ями – нині ж тут на низці ділянок якісне покриття, тож можна впевнено сказати, що відновлення автошляхів продовжуються і в умовах воєнного стану, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Проблемна дорога вже кілька років турбувала населення. Ми відреагували на запити мешканців та ініціювали проведення ремонту: з 2022 року підрядна організація на різних частинах маршруту оновила загалом понад 12 км.

Значну частину коштів для проведення робіт минулого року спрямувала Кольчинська ТГ, а ми дофінансували з обласного бюджету. Цьогоріч гроші для завершення ремонту ділянок виділили виключно з бюджету громади. Тут окрема вдячність депутатам за прийняті відповідні рішення на засіданнях сесії, а платникам податків за стабільні надходження.

Тож говоримо сьогодні як про якісні умови для жителів Кольчина, Клиновця, Верхньої Визниці та інших сіл, так і про покращення туристичної привабливості нашого краю. Обидва фактори важливі для розвитку громади, тож завдяки консолідації зусиль, співпраці влади на різних рівнях нам вдалося втілити цю ініціативу.

На цьому не зупиняємося – невдовзі тут закінчать роботи, а попереду – ремонт ще низки ділянок дорожніх артерій області, аби забезпечити максимальний комфорт для кожного, хто проживає тут чи приїжджає на Закарпаття.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат