Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9940, 20

Від тунелю до швидкісного поїзда

Я за кермом автомобіля понад 35 років. Стаж чималий. Але точно знаю — такого жахливого стану доріг ніколи не було. Коли до нас, водіїв, дійде, що ми люди, а не якісь істоти, яким усе одно, по чому їздити. Нам не повинно бути все одно.

Перечинський хімкомбінат подарував рятувальникам взуття

Днями представникам 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Перечина вручили новеньке спецвзуття. Його від щирої душі та з добрими намірами було закуплено за кошти благодійників з ТДВ «Перечинський лісохімічний комбінат», - повідомляє прес-служба ДСНС у Закарпатті.

На Хустщині 20-річний молодик викрав гроші з каплички

Співробітники Хустського відділу поліції затримали мешканця села Нанково, якого обґрунтовано підозрюють у крадіжці грошей зі скриньки для пожертв. Крадені гроші вилучили та розпочали розслідування.

Під час спецоперації "Мігрант" в Закарпатті виявили 50 нелегалів

У краї триває спецоперація під умовною назвою «Мігрант», в ході якої працівники поліції, міграційної служби та прикордонники затримали вже понад півсотні нелегальних мігрантів.

В Ужгороді готуються до проведення міжнародних змагань із танцювального спорту

21-22 квітня в Ужгороді відбудуться ХVI міжнародні змагання з танцювального спорту «Uzhgorod Open-2018».

Де в Україні найкращі тротуари, дороги? Тільки не в Ужгороді

Мешканців України попросили оцінити у своєму місті тротуари, каналізацію, збір сміття, транспорт, медичні заклади, школи та садочки, вуличне освітлення, дороги, парки, базари тощо.

Чи налякав закарпатців марш «чорносорочечників»

Марш націоналістів в Ужгороді анонсували давно. Забороняти його ніхто не став. Влада вирішила, що у неї достатньо сил, щоб контролювати ситуацію. На всякий випадок до Закарпаття приїхав колишній начальник поліції області, а нині головний поліцейський України Сергій Князєв. Той ще перед маршем зібрав брифінг і переконував, що все під контролем.

Нищити — не будувати!

Куди прямує колись одна з найбагатших республік колишнього СРСР — Україна.

На Хустщині вантажний потяг протаранив джип

Сьогодні, 25 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Велика Копаня Виноградівського району. На місці події працівники поліції встановили, що автомобіль «Land Rover» під керуванням 26-річного жителя Тячівського району допустив зіткнення з товарним потягом. Машина рухалася з Хуста в напрямку до села Велика Копаня, а потяг прямував в смт. Королево.

У Кольчино згорів деревообробний цех

Пожежу у недіючому деревообробному цеху у смт Кольчино ліквідовано спільними зусиллями професіоналів та добровольців.

"Весняний бал в Ужгороді"

Ужгород цими днями приймав вже 5-ий Міжнародний фестиваль дитячої творчості. Цього року свої таланти у ПАДІЮНі демонстрували понад 500 учасників із Дніпра, Харкова, Миколаєва, Львова, Нетішина, а також Ужгорода та інших міст нашого краю.

Істина у вині: Закарпатські винороби нарешті отримали можливість легального виробництва

«Друзі, буквально півгодини тому сталася без перебільшення історична подія у виноробстві України!» Саме цими словами у вівторок, 20 березня, голова Асоціації виноробів та виноградарів Закарпаття Олександр Ковач на власній сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив про те, що Верховна Рада прийняла "Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку виробництва терруарних вин та натуральних медових напоїв".

На Іршавщині обікрали шкільну їдальню, на Берегівщині вкрали металеві деталі залізничного полотна

Загалом співробітники поліції Закарпаття затримали причетних до семи крадіжок на територіях Іршавського, Берегівського, Виноградівського районів та Ужгорода.

Рятувальники повернули власнику двох домашніх улюбленців, котрі випали з балкону багатоповерхівки

23 березня рятувальникам Ужгорода поступив дзвінок від мешканця однієї з багатоповерхівок, що на вул. Минайській.

Міжгірський суд: Жінка намагалася приворожити суддю маком та сіллю

Міжгірський районний суд оприлюднив повідомлення про намагання жінки приворожити суддю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат