Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9920, 20

Москаль: «Мукачівські міські депутати за прикладом берегівських також мають продемонструвати патріот

Учора (28.03) cесія Берегівської міськради одноголосно прийняла рішення про повернення в державну власність колишніх військових містечок для подальшого розташування там військової частини Міноборони України.

На Закарпатті планують відкрити спільну українсько-литовську експозицію, присвячену князям Корятович

Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс в рамках візиту на Закарпаття 29 березня зустрівся з керівником краю Геннадієм Москалем. Разом з Почесним консулом Литовської Республіки в Ужгороді Віктором Гарапком обговорили питання співпраці між Литвою та Закарпатською областю.

Закарпаття відвідала делегація Міжнародного Комітету Червоного Хреста

В рамках візиту на Закарпаття, у середу (28.03) відбулася зустріч представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста з очільником області Геннадієм Москалем. Максим Забалуєв, Єліца Богданович та Віталій Стецик відвідали область на доручення свого керівництва для ознайомлення з регіоном та вивчення гуманітарної та суспільної ситуації в краї.

З початку року на Закарпатті відстріляно 176 диких кабанів

З початку року для проведення депопуляції (зниження чисельності) cформовано 69 бригад мисливців з залученням 1150 чоловік. Чисельність диких кабанів за матеріалами обліку на 1 березня 2018 року складає 2930 гол.

Голова Закарпатської ОДА Москаль ініціює купівлю будівлі для загальноосвітньої школи в селі Довге

Москаль ініціює купівлю 4-поверхової будівлі для загальноосвітньої школи в с.Довге, де школярі тривалий час навчаються в дві зміни.

Зупинено незаконне рішення Рахівської міськради щодо імпічменту Президента

Міський голова Рахова зупинив незаконне рішення міськради про відставку силовиків та імпічмент Президента України.

На кордоні з Угорщиною затримали шістьох в'єтнамців

Нелегальних мігрантів затримали сьогодні зранку прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону.

В центрі Ужгорода чоловік продавав амфетамін

Сьогодні працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Закарпатській області завершили спецоперацію по затриманню наркозбувача.

Мешканець Ільниці викрав "Жигулі" у мешканця села Осій

У понеділок, 26 березня, до поліції з повідомленням про викрадення авто звернувся 63-річний мешканець села Осій Іршавського району. Заявник повідомив, що вночі з його дворогосподарства викрали автомобіль «ВАЗ-2106».

Мукачівська поліція розшукує жінку з малолітньою дівчинкою

Працівники Мукачівського відділу поліції встановлюють місце знаходження 3-річної Евеліни Яцик та 27-річної її матері – Анастасії Яцик. Жінка з дитиною у листопаді минулого року покинула будинок, де проживала разом з чоловіком, і не повернулася.

Родичі розбійника намагалися дати хабар поліцейському начальнику

Внутрішня безпека поліції Закарпаття затримала осіб за спробу підкупу поліцейського.

У Хусті побили іноземця

26 березня, до хустських правоохоронців звернувся громадянин іноземної держави та повідомив, що невідома особа спричинила йому тілесні ушкодження. Інцидент стався біля одного з місцевих готелів.

Мер Андріїв замість музичного павільйону хоче поставити пластиковий навіс

Ужгородська міськрада запланувала звести навіс сумнівної естетичної якості на бетонному подіумі, що залишився від дерев'яного музичного павільйону, спроектованого відомим празьким бюро Freiwald-Böhm у 1925 році.

Смерть дворічного хлопчика від голоду слідчі кваліфікували як навмисне вбивство

Поліція перекваліфікувала справу по факту смерті дворічного хлопчика на Закарпатті як навмисне вбивство.

Європейську мрію про «органік» ефективно втілює в Україні виходець із ЄС

Реформи загальної аграрної політики в Євросоюзі мають наголос на переорієнтацію ринку та постачання якісної продукції, що відповідає потребам споживача. Усе це стимулюватиме подальший розвиток ринку органічної продукції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат