Суд залишив без змін вирок закарпатцям, які вбили двох іноземців

19.05.2023 21:42 КРИМІНАЛ

Вирок Ужгородського міськрайонно суду, за яким у 2020-му році трьох закарпатців було засуджено до довічного позбавлення волі за умисне вбивство громадян Індії, залишено без змін, - повідомляє пресслужба Ужгородського міськрайонного суду.

Днями Закарпатський апеляційний суд постановив ухвалу, якою підтвердив не тільки прийнятність застосування до обвинувачених найсуворішої міри покарання, а й підкреслив, що на підставі тих доказів, які були предметом перевірки в судових засіданнях , судом першої інстанції з достатньою повнотою з’ясовано всі обставини, які могли мати істотне значення для правильного вирішення справи, в тому числі щодо призначеного покарання. Будь-яких істотних порушень норм процесуального або матеріального права у кримінальному провадженні при його перегляді судом апеляційної інстанції не встановлено, а тому відсутні   підстави для безумовного скасування або зміни вироку.

Нагадаємо, що 24 січня 2020 року колегія у складі двох професійних суддів Ужгородського міськрайонного суду та трьох присяжних, ухвалила вирок, яким двох мешканців Ужгородщини 1994 та 1990 років народження, а також їх спільницю, жительку Перечинщини 1995 року народження, визнано винними в умисному вбивстві двох громадян Індії, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб та замаху на вбивство третього потерпілого. Окрім згаданого їх також визнано винними у вчиненні розбою, а одного з обвинувачених ще й у незаконному збуті психотропної речовини. Усім трьом закарпатцям суд призначив покарання у вигляді довічного позбавленні волі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат