Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9900, 20

На трасі Київ-Чоп у ДТП загинули двоє людей

Сьогодні, близько 13-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп, біля села Ратівці.

Поліцейські Закарпаття виявили п’ятьох п’яних водіїв: одні скоїли ДТП, інші пробували чинити опір по

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Виноградівському, Хустському, Перечинському, Іршавському районах.

Раніше судимий житель Іршавщини обікрав родичів

Вчора, 30 березня, із заявою про крадіжку грошей з власного помешкання до працівників Іршавського відділення поліції звернувся 27-річний мешканець с.Осій.

Закарпатська поліція затримала викрадачів мобільних телефонів

В Ужгороді викрали кілька мобільних телефонів. Поліція розкрила обидва злочини, затримавши крадіїв. За даними фактами триває розслідування.

Экологично, дешево и быстро: банные помещения «под ключ»

Человек впервые начал использовать полезные свойства первых бань, выполненных мастерами – самоучками из качественных, прочных, натуральных материалов, еще задолго до сегодняшнего дня.

У ТОВ "Закарпатполіметали" відібрали землю

Прокуратура Закарпатської області повернула державі 41 га землі.

У зоні АТО загинув 21-річний мешканець Ракошина

Хлопець загинув ще в ніч з 26 на 27 березня, однак в офіційних повідомленнях ЗСУ про це нічого не повідомлялося, тому не виключено, що це не бойова втрата.

Закарпатці встановили новий національний рекорд України

На четвертому обласному фестивалі-конкурсі «Воскресни писанко» - 2018 зібрали понад 17 тисяч символів Великодня.

Ремонтні роботи провели із порушенням закону

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Закарпатської області, сьогодні, провели весняне контрольне обстеження вулично-шляхової мережі в місті Ужгород.

У Мукачеві пенсіонер украв гаманець

Працівники Мукачівського відділу поліції спільно з патрульними поліцейськими затримали 69-річного місцевого мешканця, якого підозрюють у крадіжці гаманця з грошима.

Москаль: «Мукачівські міські депутати за прикладом берегівських також мають продемонструвати патріот

Учора (28.03) cесія Берегівської міськради одноголосно прийняла рішення про повернення в державну власність колишніх військових містечок для подальшого розташування там військової частини Міноборони України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат