Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9980, 20

Затримано крадія акумуляторів із вантажівок

Співробітники Ужгородського відділу поліції встановили особу молодого чоловіка, причетного до крадіжки акумуляторів з вантажних автомобілів у селі Баранинці. За фактом крадіжки з проникненням поліція розпочала розслідування.

Завтра в Ужгороді стартує конкурс обдарованих піаністів

На любителів класичної фортепіанної музики чекають цікаві концерти.

У Мукачеві з’явився унікальний для Закарпаття центр розвитку дитини

«Янголятко»​ – центр допомоги дітям з різноманітними затримками психо-моторного та мовного розвитку. Тут працюють з дітьми, які мають проблеми в поведінці і навчанні через психологічні причини, а також з особливими дітьми.

Військовий водій – є така професія!

Пропонуємо високооплачувану і цікаву роботу чоловікам від 21 до 60 років
Хочеш на військову службу до коломийської Гірсько-Штурмової Бригади? – Нема питань: укладай контракт! Якщо солдат – на 6 місяців (для учасників АТО) або на 3 роки. Якщо ти сержант чи офіцер – тоді повезло більше і ти зможеш забезпечити себе роботою на термін від 3 до 5 років.

В Ужгороді відзначили Всесвітній день поезії

Поезія може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні запити сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї якнайширшу громадську увагу.

Рятувальники закликають українців не виходити у гори під час оголошення лавинної небезпеки!

Щодня, зусиллями гірських аварійно-рятувальних формувань ДСНС України здійснюються роботи з пошуку і порятунку людей, надання їм невідкладної медичної допомоги на об’єктах і територіях у гірській та лісовій місцевості.

Голова Закарпатської ОДА заборонив учасникам масових акцій закривати обличчя балаклавами чи масками

Геннадій Москаль каже, що для справжніх патріотів немає жодного смислу ховати обличчя на вулицях українських міст.

Москаль: «Для справжніх патріотів немає жодного смислу ховати обличчя на вулицях українських міст»

Голова ОДА заборонив учасникам масових акцій закривати обличчя балаклавами чи масками

Великому тенісу на Закарпатті — 125 років

До цього ювілею голова Закарпатського осередку Асоціації спортивних журналістів України   Василь Гаджега та члени цієї громадської організації Михайло Молнар та Іван Маріонда підготували книгу під назвою «Закарпатський теніс від витоків до наших днів».

На Закарпатті цьогоріч заплановано будівництво 28,5 кілометрів лісових доріг з твердим покриттям

Будівництво лісових доріг – один із пріоритетів розвитку лісової галузі України та Закарпаття зокрема на найближчу перспективу. У 2017 році держлісгоспами Закарпаття здійснено будівництво земляного полотна понад 24 кілометри, облаштування дорожнім одягом понад 22 кілометрів та проведено капітальний ремонт понад 21 кілометр.

В Ужгороді обурені бездоріжжям мешканці багатоповерхівки вимагають від влади дій

Ініціативна група 140-квартирного будинку по вул.Боб'яка, 1, що в "Новому районі", прийшла сьогодні з вимогою щодо ремонту дорожнього покриття.

Москаль наполегливо просить міністра юстиції забрати із Закарпаття скандального начальника управлінн

Геннадій Москаль направив міністру юстиції України Павлу Петренку листа з проханням терміново забрати із Закарпаття начальника управління державної виконавчої служби (ДВС) Сергія Губченка, проти якого висунуто ряд звинувачень у масштабних зловживаннях при реалізації конфіскованого майна.

З початку року на Закарпатті зафіксовано 95 випадків опору правоохоронцям

З початку року в Закарпатській області задокументували вже майже сотню фактів супротиву законним діям працівників правоохоронних органів. Основна частина правопорушень – адміністративні. Проте 20 % із загальної кількості мають ознаки криміналу.

В Ужгороді жінка вкрала телевізор з готелю, в якому знімала номер

Оперативники Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжку телевізора з місцевого готелю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат