Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10000, 20

На Закарпатті торік зафіксували втричі більше шлюбів, ніж розлучень

На Закарпатті нині мешкає 1 мільйон 258 тисяч людей, з них 36 відсотків   – жителі міст, 62 відсотка – мешканці сіл. Такі показники є нетиповими для України. Ці дані під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА навела начальник головного управління статистики в   області Галина Гриник. Чисельність населення одного села на Закарпатті в середньому становить 1,4 тисячі осіб (середній показник в Україні — 0,7 тисяч).

У селі Нересниця вигорів торговий центр

Триває ліквідація пожежі в чотириповерховому торговому центрі.

В Ужгороді переселенцям пропонують гранти на власний бізнес

Проводиться   реєстрація на участь у новому проекті з підтримки   самозайнятості та мікропідприємництва «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні».

Ужгородець до смерті забив свою знайому

40-річний житель Ужгорода зізнався, що наніс знайомій тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті. Жінці було 45 років.

Суддя вимагав 8 тисяч гривень у позивача

Суддя та начальник відділу місцевого пенсійного фонду запровадили злочинну схему. За вирішення питання щодо прийняття судового рішення на користь позивача, а саме про виплату останньому компенсації, служитель Феміди та посадовець пенсійного фонду вимагали 8 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Керівником апарату облдержадміністрації призначена Руслана Натуркач

Керівником апарату Закарпатської обласної державної адміністрації призначена Руслана Павлівна Натуркач – відповідне розпорядження підписав Геннадій Москаль. Із п’ятниці (16.03) новий керівник апарату виконує свої повноваження в ОДА.

Нелегал пробирався в Україну, щоб зустрітися з дівчиною

Прикордонники відділу "Косино" затримали порушника, який намагався незаконно потрапити на територію України.

В Ужгороді відбувся брифінг голови нацполіції України Сергія Князєва

Сьогодні, 17 березня, на Закарпатті відзначають 79-ту річницю Карпатської України. У Хустському районі заплановані 10 масових заходів, а в Ужгороді пройде смолоскипний марш.

Біля кордону затримали мігрантів з дітьми

П’ятеро нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно   перетнути кордон з Угорщиною та в подальшому потрапити до країн Євросоюзу, затримали учора ввечері в рамках проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» прикордонники спільно з співробітниками Національної поліції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат