Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10020, 20

Закарпаття відвідав префект Марамуреша Васіле Молдован

Дні добросусідства з Румунією відбудуться в травні.

Подробиці ранкової ДТП на межі двох районів

Сьогодні, близько 8-ї години, на межі Воловецького та Свалявського району, патрульні виїхали за повідомленням про ДТП.

Захворюваність на грип та ГРВІ по Україні йде на спад, на Закарпатті показники захворюваності залиша

Упродовж 5-11 березня загалом в Україні епідемічний поріг не перевищено. Водночас, у трьох областях - Житомирській, Волинській та Закарпатській - показники захворюваності є високими. З початку епідемічного сезону щеплення проти грипу зробили 182 542 людини, - повідомляє МОЗ.

Логістична компанія зі Словаччини висловила готовність взяти Ужгородський аеропорт у концесію

Геннадій Москаль зустрівся з керівництвом логістичної компанії Vedecko-vyskumna, A.C. зі Словаччини, яка виявила зацікавленість у відновленні повноцінної роботи Міжнародного аеропорту «Ужгород». Потенційних концесіонерів привів на Закарпаття колишній народний депутат України Сергій Мошак.

Закарпатські "аліментщики" злякалися мобільної групи Міністерства юстиції України

Перші результати роботи мобільної групи Міністерства юстиції України зі стягнення заборгованості по аліментам на Закарпатті.

Заступник міністра молоді та спорту України відвідав Закарпаття

Заступник міністра молоді та спорту України: Закарпаття має чималий потенціал для проведення тренувальних зборів українських спортсменів.

В Ужгороді ледь не розвалили історичний будинок по вул. Духновича

У групі Save Uzhhorod з'явилася інформація про спробу зруйнувати будинок в центрі міста.

Облдержадміністрація повернула на доопрацювання матеріали щодо створення Холмківської ОТГ

Голова Закарпатської ОДА повернув на доопрацювання проект рішення Холмківської сільської ради, Сторожницької сільської ради та Тарнівської сільської ради про схвалення проекту рішення „Про добровільне об᾽єднання територіальних громад” сіл Холмок Холмківської сільської ради, Сторожниця Сторожницької сільської ради та села Тарнівці Тарнівської сільської ради в Холмківську об᾽єднану територіальну громаду з центром у селі Холмок”.

У Берегові невідомі розбили скло на 9-ти автомобілях з угорськими номерами

Всього провокатори розбили 9 автомобілів, які були припарковані поруч зі спортивним комплексом.

Онкохворі діти Західної України отримали життєво необхідний апарат

15 березня Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр у Львові отримав гемоаналізатор, завдяки якому можна визначати рівень хіміопрепаратів у онкохворих дітей. Дотепер такий апарат був лише у столичній лікарні «ОХМАТДИТ».

В Мукачеві чоловік продавав гранату

Поліцейські Мукачівського відділу поліції встановили особу і затримали 39-річного місцевого мешканця, який намагався продати бойову гранату із запалом до неї. За фактом незаконного поводження із бойовими припасами правоохоронці розпочали кримінальне розслідування.

У Нижній Апші неповнолітній вбив свого товариша

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства 15-річного мешканця Нижньої Апші. Особу підозрюваного у злочині встановили.

Поліція перевіряє підозрілих осіб, що прибувають в Закарпаття

На спецпосту поліції в Нижніх Воротах, що у Воловецькому районі Закарпаття, працівники поліції виявили в кількох іногородніх автомобілях наркотичну речовину та предмети, схожі на холодну зброю. За даним фактом поліція розпочала перевірку.

Закарпатці вшанували пам’ять Карпатських січовиків на Красному полі

15 березня на території меморіального комплексу «Красне поле» поблизу міста Хуст, на місці першого збройного опору нацистським силам напередодні Другої світової війни, відбувся урочистий мітинг, присвячений 79-й річниці проголошення незалежності Карпатської України.

Фінансові ігри, які є зовсім не іграми

Керівник «Клубу фінансової грамотності» Василь Дідичин про фінанси, освіту і як не бути дурним і бідним.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат