Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9860, 20

Заробіток на "чистій енергетиці": хто в Закарпатті лобіює будівництво малих ГЕС на річках Карпат

Карпатські річки стали ласим шматком пирога "зеленої енергетики". Закарпаття – не виняток. Про те, хто саме з місцевих політики, можновладці та бізнесменів має відношення до генерації електрики з річок області – далі.

Закарпатська поліція полюватиме на бракон'єрів

Розпочався сезон нересту риби, коли заборонено її вилов на річках та інших водоймах загального користування. Працівники поліції разом із рибоохоронцями проводитимуть відповідні рейди з метою виявлення та притягнення до відповідальності браконьєрів, які займаються незаконним виловом риби в період нересту.

Москаль: «Статистика про причини смертності свідчать, що екстрену медичну допомогу слід не послаблюв

Щодня на Закарпатті помирає в середньому від 30 до 40 людей, при цьому серед осіб працездатного віку 75 відсотків померлих – це чоловіки. Найпоширеніша причина смерті – серцево-судинні хвороби, від яких помирає близько 65 відсотків людей, на другому місці – новоутворення, тобто онкологічні хвороби (11%), на третьому – зовнішні причини, тобто аварії, утоплення, отруєння тощо (4,8%).

Нелегальні рубки в Ужанському НПП?

У Ново-Стужицькому ПНДВ Ужанського нацпарку квартал 28 виділи 6,12,13, виявлено варварську рубку старовікового лісу понад 200 пнів, - повідомляє Владислав Каменца.

На Ужгородщині висаджували червонокнижні дерева

Сьогодні на території лісових угідь Ужгородського лісгоспу, в селі Дубки, відбулася акція "Майбутнє лісу у твоїх руках".

Поліцейські розкрили крадіжки у п`яти районах краю

Вчора, 3 квітня, поліцейські викрили осіб, причетних до крадіжок камери відеоспостереження, електроінструментів, металевих виробів, мобільного телефону та комплектуючих деталей колії із залізничної станції у місті Свалява.

Програма п’ятого Ukraїnian Fashion Bazaar в Ужгороді

14-15 квітня в Ужгороді пройде модна подія весни — п'ятий Ukraїnian Fashion Bazaar.

На Закарпатті затримали наркокур'єра з психотропними препаратами на суму майже мільйон гривень

Спецоперація СБУ спільно з митниками та прикордонниками була проведена на митному посту "Ужгород" на українсько-словацькому кордоні

Піротехніки знищили артилерійський снаряд, котрий було виявлено на кладовищі

2 квітня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в Закарпатській області знищено артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни.

В обласній бібліотеці вшанують   пам'ять Квітки Цісик

У четвер, 5 квітня о 17:00, у Закарпатській обласній універсальній науковій   бібліотеці ім. Ф. Потушняка відбудеться літературно-музичний вечір "Українська Квітка Америки" до 65-річчя від дня народження Квітки Цісик.

У Закарпатській області стартувала охорона рибних запасів «Нерест-2018»

У Закарпатській області стартувала охорона рибних запасів «Нерест-2018». Згідно з розпорядженням голови Закарпатської ОДА від початку квітня «Про проведення заходів з охорони водних біоресурсів на період весняно-літнього нересту риби», на Закарпатті проводиться місячник охорони нересту риби та відтворення інших видів біоресурсів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат