Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9800, 20

Провалений сезон

У нас починається сезон цвітіння сакур. Саме у найближчі два тижні до Закарпаття подивитися на сакури приїдуть десятки тисяч туристів. Місць у готелях немає. Квитків на потяги також. Керівник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль навіть попросив Укрзалізницю виділити нам додаткові потяги з Києва.

Закарпаття бере участь у європейському річковому проекті

У Тячеві відбулася третя зустріч із підготовки Інтегрованого плану управління басейном річки Тиси. Захід зібрав понад 50 представників різних організацій з Рахівського, Виноградівського, Тячівського та Хустського районів Закарпатської області.

Храми полковника Коломацького

На Православній набережній в Ужгороді є храм, історія якого тісно пов’язана з архімандритом Всеволодом Коломацьким. Виконуючи його волю, у 15-ти православних храмах Закарпаття, Словаччини та Чехії вже 29 років у поминальні дні відправляють молебні за загиблими на війні.

Чому Ужгород уже не столиця сакур?

Туризмознавці та краєзнавці цього тижня винесли сумний для обласного центру вердикт — вони вже не рекомендують Ужгород як місто сакур у Закарпатті. Цього року найкращим містом для милування сакурами Закарпаття називають Мукачево.

Голосування за громадські проекти могли бути сфальсифіковані

10 квітня влада Ужгорода оголосила на черговому засіданні переможців поданих ужгородцями громадських проектів. Серед малих проектів, то найбільше голосів набрав проект облаштування класу для предмета «Захист Вітчизни» на базі школи № 20 — ліцею «Лідер». За цей проект проголосувало 1928 ужгородців.

Перемога партії Орбана в Угорщині: Як вона вплине на Закарпаття

В Угорщині в неділю відбулися парламентські вибори і впевнену перемогу здобула партія нинішнього прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана — «Фідес».

Виноградівські поліцейські затримали підозрюваного у замахові на вбивство місцевої мешканки

Слідчі Виноградівського відділення поліції встановлюють обставини замаху на вбивство 39-річної жительки районного центру. Підозрюваного в злочині, 21-річного мешканця Мукачівщини, затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Спільника затриманого розшукують.

Житель Львова обікрав монастир на Іршавщині

У Приборжавському 39-річний львів’янин викрав 700 грн зі скриньки пожертв монастиря.

Ресторан в Ужгороді підпалюють вже вчетверте за місяць (ВІДЕО)

В Ужгороді вночі кинули два коктейлі Молотова в ресторан японської кухні TENSHI.

З Ужгорода та Мукачева до Кошиць запустили дешевий автобус

Бюджетна транспортна компанія RegioJet відкриває рейси в Україну.

Контрабандисти намагалися переправити велику партію сигарет через канал Чаронда

За 50 м від угорського кордону прикордонники виявили пакунки з сигаретами.

Хлопець, який насмерть збив дівчину, віз в пологовий вагітну дружину

Вчора 21-річний юнак на "Форді" збив насмерть 16-річну дівчину на пішохідному переході.

Геннадій Москаль: Ямковий ремонт доріг, це просто викидання грошей на вітер

«Більшість автодоріг на Закарпатті капітально не ремонтували по кілька десятиліть, а є й такі, які не ремонтувалися взагалі ніколи…» - каже голова Закарпатської ОДА.

Напружену політичну ситуацію у Закарпатті пов"язали із виборами в Угорщині (Відео)

Теракти, підпали, антиугорські та антиукраїнські провокації - останні пів року регіон буквально колотило. Журналісти 24-го каналу аналізують події, що відбулися на Закарпатті.

Москаль: «За три місяці область отримала від дорожнього експерименту 100 мільйонів, гроші вже розпод

За підсумками 1 кварталу цього року Закарпатська митниця перевиконала планові надходження на 200 мільйонів гривень. Половина з цієї суми, а саме 100 мільйонів, будуть спрямовані для ремонту автодоріг Закарпаття.

«Це нагадує ситуацію, коли плюють в очі і говорять, що то йде дощ», - експерт про ситуацію з об’єдна

Закарпатська обласна державна адміністрація продовжує надсилати громадам, які прийняли рішення про добровільне об’єднання, відписки замість висновків про відповідність рішень громад чинному законодавству.

На перехресті вулиць Можайського та Минайська встановлено світлофор

Сьогодні, завдяки ініціативі УПП Закарпатської області спільно з Ужгородською міською радою, на перехресті вулиць Можайського та Минайській почав функціонувати новий світлофор. Перехрестя з чималою концентрацією дорожнього руху, залишалось неврегульованим, а відтак з підвищеною аварійністю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат