Прикордонники викрили контрабандиста з чотирма безпілотниками

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України 02.06.2023 11:39 КРИМІНАЛ

32-річного контрабандиста застали безпосередньо перед підготовкою безпілотників до вильоту. Місце злету правоохоронці виявили на околиці села в Берегівському районі, поблизу кордону з Угорщиною.

На місці затримання прикордонники виявили чотири безпілотні літаки, 3 пульти управління, 2 ноутбуки, 26 змінних батареї, 20 змінних гвинтів, а також автомобіль «Ауді», яким контрабандист привіз своє «устаткування» до місця злету та останнього приземлення. Поряд також знаходилися 3360 пачок сигарет, розфасовані у 21 пакунок. На ноутбуках було закладено маршрут польоту на територію Угорщини. При цьому на деяких літаках були нанесені зображення українського прапора та герба, можна лише уявити, які наслідки міг спричинити інцидент з безпілотником з українською символікою на території Угорщини.

До місця події прикордонники викликали співробітників Бюро економічної безпеки та направили до Територіального управління БЕБ в Закарпатській області повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст.204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат