Чому, незважаючи на впровадження електронної черги, на деяких пунктах пропуску з’явилися черги?

10.05.2023 11:14 ПОДІЇ

Електронна черга запрацювала добу тому. Однак водіям ще потрібно трохи часу, щоб звикнути, аби процес очікування своєї черги і перетину кордону налагодився, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Водночас продовжуємо спостерігати ще скупчення вантажних авто на під’їздах до пунктів пропуску, зокрема до КПП «Дяково-Халмеу».

Саме тому спільно із представниками Укртрансбезпеки, обласних ГУНП та патрульної поліції, прикордонниками обговорили варіант розвантаження дороги через село Пийтерфолво. Кількакілометрові черги ускладнюють життя місцевого населення, тому щоб зняти напругу і зменшити навантаження на автошлях запропонували водіям проїжджати ще близько 7 км і чекати своєї черги на відрізку дороги, що веде до КПП «Велика Паладь - Нодьгодош». Тут кілька років тому зробили нову дорогу, але поки пункт перетину не працює, під’їзд до нього вільний.

Прикордонники і патрульна поліція спільно контролюватимуть цей рух і скеровуватимуть транспорт. Такий захід тимчасовий, оскільки маємо надію, що із запуском е-черги ми зможемо забути про сотні вантажівок на під’їздах до КПП.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат