Профнастил для огорожі по доступній ціні в магазині АКМ

admin 09.05.2023 11:43 ПОДІЇ



Профнастил — матеріал, який використовується для будівництва огорож. Це металевий лист хвилеподібної форми, який захищає територію від сильних вітрів, сторонніх осіб та тварин. Металопрофіль можна використовувати не тільки для звичайного паркану. Він підходить для виготовлення різних арок, пергол та квіткових клумб. .

Якщо ви бажаєте купити профнастил для огорожі, ціна якого є привабливою, будь ласка, дивіться тут.

Для виготовлення профнастилу використовують оцинковану рулону сталь. Листи відрізняються один від одного не лише відтінками, а й розмірами. Вони бувають одно- та двосторонніми. Купити профнастил можна лише під замовлення: він буде виготовлений протягом одного – п’яти днів.

Переваги та недоліки метало профілю

Металевий профіль для паркану — закритий матеріал, який має ряд переваг та недоліків.

Плюси:

  • Доступна вартість. В порівнянні з іншими матеріалами, які використовують для створення парканів ціна профнастилу нижча на 10 – 20%. Вона залежить від розмірів, кольору, покриття, покраски та виробника.
  • Міцність. Огорожа з металопрофілю може протистояти сильним вітрам та незначним механічним пошкодженням. Вона не боїться дощів, снігу, різких перепадів температур і стійка до ультрафіолету.
  • Простота монтажу. Листи мають невелику вагу, тому їх встановлюють без залучення додаткових робітників. В залежності від розмірів огорожі досвідчений майстер закріпить профіль за один – три дні.
  • Естетичний вигляд. Металевий профіль — сучасний матеріал, який відмінно поєднується з широким типом дизайну.
  • Різноманітність кольорів. Це дозволяє створювати красивий та стильний паркан, підбираючи відтінок під будинок чи інші споруди.
  • Ремонтопридатність. У разі пошкодження необхідній лист міняють на інший.

Профлист можна комбінувати з іншими матеріалами. Металопрофіль чудово виглядає з бетонною основою та стовпчиками із цегли. Він не вимагає особливого догляду — гарно миється водою без додавання миючих засобів. Для його монтажу можна використовувати звичайні металеві стовпці круглої або прямокутної форми, зарання обробивши їх захисним покриттям.

Мінуси:

Не дивлячись на велику кількість переваг, профнастил для огорожі має деякі недоліки. По-перше, при неправильній експлуатації листи може з’їдати іржа. По-друге, металевий профіль проводить струм, що може стати небезпечним для людей та тварин поблизу огорожі у разі пошкодження дротів. Щоб звести недоліки до мінімуму, перед тим, як купити металопрофіль варто все добре обдумати.

Де придбати профнастил для паркану

Інтернет-магазин «Азбука Покрівельних Матеріалів» пропонує якісний металопрофіль, ціна якого залежить від його ширини, товщини та кольору. Широкий асортимент матеріалу дозволяє вибрати листи, які допоможуть реалізувати будь-який проект. Продукція виготовлена на заводах України, Китаю, Кореї і відповідає міжнародним стандартам. Щоб отримати додаткову інформацію, ви можете до нас попередньо зателефонувати і поставити питання.

В цілому, металопрофіль, ціна за м2 якого є доступною, — відмінний вибір для тих, хто хоче захистити свою власність і при цьому не бажає витрачати багато часу та сил на монтаж.

admin

ТЕГИ : профнастил

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат