Голова Закарпатської ОВА доручив перевірити невідповідності формату проведення фестивалю в Ужгороді

24.04.2023 15:28 ПОДІЇ

Багатьох ужгородців та гостей міста обурило те, що на площі Театральній в центрі Ужгорода лазерне шоу перетворилося у дискотеку

Фестиваль "Свобода", який триває в Ужгороді, профінансований урядом Чехії. Головним чином у програмі театральні виступи. Однак, у рамках фестивалю також було встановлено сцену, на якій встановлено музичну апаратуру і виступали співаки, а також було лазерне шоу. На сцені чітко написано, що вхід на всі заходи вільний, але вітаються донати на Збройні сили України. Тобто, фестиваль має виключно благодійну мету.

Тим не менше, під час лазерного шоу лунала танцювальна музика і деякі люди танцювали, що викликало обурення у багатьох ужгородців та гостей міста.

З цього приводу голова Закарпатської ОВА Віктор Микита вже зробив допис у соцмережах і просить провести службову перевірку.

"Учора в Ужгороді на площі Театральній відбувся мистецький захід, який було заявлено як Міжнародний театральний фестиваль «Свобода».Водночас встановлено, що частина заходів не відповідала визначеному формату, а це є абсолютно неприпустимим під час воєнного стану.За цим фактом призначено службову перевірку", - написав Віктор Микита.

Коментарі :


28.04.2023 22:58 Олена

А службового розслідування з приводу відсутності місць для виносу сміття та відсутності доріг у Боздоші не планується? Чи самі себе не перевіряєте?


28.04.2023 07:33 Анна

Боже, танцювало з десяток дітей, теж мені зробили проблему, так війна, але що нам тепер всім лягти і вмерти чи що...Ви би краще зайнялись більш важливими справами


27.04.2023 20:13 Іван

В програмі фестивалю нічого не сказано що буде отара овець, всі мають право на відпочинок. Або всі, разом з депутатами, на передову?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат