Яке обладнання потрібно, щоб провести воду в приватний будинок?

admin 28.03.2023 15:30 ПОДІЇ



 

Для створення комфортних умов життя у приватному будинку необхідно задовольнити базову для людини потребу у водопостачанні. Це дасть можливість змонтувати автономну систему опалення та практично без обмежень користуватися чистою проточною водою у ванній і на кухні, встановити сучасну сантехніку, підключити пральну чи посудомийну машину. Фахівці з SANTEX-SVIT розповіли, яке обладнання необхідно придбати, аби облаштувати сучасну систему водопостачання  у приватному будинку, якщо поблизу є свердловина.

 

Основні компоненти системи водопостачання 

Для облаштування системи водопостачання та опалення стане у пригоді обладнання зі списку нижче, а також додаткові споруди. Цей перелік є орієнтовним і може змінюватися залежно від багатьох чинників. Більш детальну інформацію рекомендуємо отримати у фахівця, який консультуватиме вас щодо монтажу системи водопостачання в будинку.

  • Кесон (приямок) — додатковий резервуар у вигляді пластикової чи металевої бочки. Призначений для захисту конструкції від ґрунтових вод.

  • Заглиблювальний (глибинний) насос — використовується для забору води зі свердловини.

  • Зворотний клапан — перешкоджає руху рідини у зворотному напрямку (захищає гідравлічну частину насоса).

  • Гідроакумулятор (гідробак) — використовується для зберігання запасу води. Саме звідси вона надходить на точки водозабору. Рекомендована для приватного будинку місткість гідроакумулятора — від 80 до 120 л залежно від кількості членів родини.

  • Фільтри для очищення — запобігають потраплянню у воду частинок бруду, піску, глини, іржі, дрібних камінців тощо. Крім того, можна встановити фільтр зі спеціальним картриджем для видалення зайвого заліза та сірководню.

  • Манометр — необхідний для контролю поточного тиску в системі водопостачання.

  • Реле — вмикає та вимикає електроживлення насоса в автоматичному режимі, без втручання користувача.

Точний перелік насосного й супутнього обладнання, а також його характеристики залежатимуть від типу та глибини свердловини й очікувань щодо продуктивності її роботи. Коли всі компоненти системи будуть в наявності, можна приступати до монтування відповідних комунікацій безпосередньо в будинку. 

Усе необхідне для того, щоб провести воду в приватний будинок або на дачу, ви знайдете на сайті, де представлено обладнання для водопостачання та опалення SANTEX-SVIT. Тут вам запропонують насосну та іншу техніку провідних світових виробників і за потреби нададуть розгорнуту консультацію щодо вибору окремих компонентів та побудови системи водопостачання в цілому.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат