Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10380, 20

Держінспектор архітектурного управління вимагав хабар від підприємця

Правоохоронці затримали головного державного інспектора з ліцензування Державної архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області.

Більше двадцяти закарпатців мають статус постраждалих внаслідок торгівлі людьми

Офіційно нині двадцять троє закарпатців мають статус постраждалих внаслідок торгівлі людьми, це один з найвищих показників по Україні.

Влада Ужгорода збирається ремонтувати стадіон "Авангард"

В Ужгородській міськраді міркують, що робити зі стадіоном «Авангард», який після зникнення ФК "Говерла", став непотрібним. Поки що придумали, що його потрібно підремонтувати.

На Тячівщині відкрили лікарню, яку будували 37 років

Один із найстаріших довгобудів Закарпаття – Углянську дільничну лікарню – урочисто здали в експлуатацію, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

На вирубку Шахтинському лісі в Ужгороді накладено мораторій

Закарпатським ОУЛМГ - оголосив про дане рішення керівник обласного відомства Верій Мурга на пікеті ужгородців, які прийшли сьогодні пікетувати Ужгородський лісгосп, - повідомляє правозахисник Віталій Грегор.

Хокей. В Ужгород на змагання з

У суботу-неділю в Ужгороді відбудеться Міжнародний хокейний турнір за участі збірної області та словацьких команд.

В ГО "Екосфера" не вірять Ужгородському Держлісгоспу

ГО "Екосфера" стверджують, що дерева у лісі, що межує з мікрорайоном "Шахта", були спиляні нещодавно.

Леся Приймич - співець садів та квітів

Ужгородський живописець з дитячих років відвідувала студію образотворчого мистецтва відомого педагога Золтана Баконія. У 1987 р. закінчила Ужгородське училище декоративного та прикладного мистецтва, а в 1992 р. Львівський державний інститут прикладного і декоративного мистецтва.

За 2017 рік закарпатські єгері склали 38 адмінпротоколів

137 рейдів щомісячно проводять єгері Закарпаття.

Пам’яті митця. Віталій Борисович Звенигородський (1931–2007)

Життя швидкоплинне, пам’ять – вічна… Ось уже 10 років пролетіло як митець відійшов у кращі світи. Здавалося би ще зовсім недавно він був з нами…Нині – живе у наших світлих спогадах.

Поліція затримала підозрюваного у хуліганстві із застосуванням зброї в Ужгороді

Правоохоронці розпочали слідство за фактом ранкової стрілянини у закладі громадського харчування в Ужгороді. Фігуранта злочину поліцейські затримали, вирішується питання про повідомлення йому підозри. Слідство триває.

В Ужгороді відбулась стрілянина сином кримінального авторитета Копчі

Про це повідомляє громадський правозахисник Віталій Грегор.

На Тячівщині автівка впала в річку, загинули двоє людей

Мешканець села Нижня Апша, що на Тячівщині, перебуваючи за кермом «Оpel Тigra» не впорався з керуванням і перекинувся в річку. Водій та один із пасажирів загинув на місці. Слідчі встановлюють обставини аварії. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Лісівники заперечують рубку лісу на Шахті

У зв’язку із повторною хвилею незадоволення мешканців міста Ужгорода щодо проведення вибіркової санітарної рубки у кварталах 10 та 11 Ужгородського лісництва ДП «Ужгородський лісгосп» (біля мікрорайону Шахта), інформуємо про наступне.

Поліція встановлює обставини смертельної аварії на трасі Київ-Чоп

Правоохоронці з‘ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди на трасі «Київ-Чоп», у результаті якої загинув пішохід. За фактом ДТП, поліція відкрила кримінальне провадження.

Обласна прокуратура позивається проти міської ради Ужгорода

Прокуратура області добивається визнання незаконними і скасування рішень Ужгородської міської ради та витребування земельної ділянки довкола ресторанного комплексу «Кардинал» на користь громади міста подано касаційну скаргу до Верховного Суду України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат