Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10460, 20

Андрій Бачинський: Просвітитель, який відчинив закарпатцям двері до Європи

У листопаді 2017 року минуло 285 років із дня народження єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії, просвітителя Андрія Бачинського.

Про зупинки громадського транспорту

Ситуація з маршрутними автобусами й зупинками громадського транспорту в Ужгороді не втрачає своєї актуальності. До редакції надійшов лист від ужгородки Ольги Пономарьової, з яким не можемо не погодитися.

Кір атакує Закарпаття

Навіть у США застерегли туристів через спалах кору в Україні.

Ілля Левко. Людина-легенда, яка живе серед нас

19 січня, унікальній людині, рекордсмену з видобутку вугілля, футболісту, президенту ФК «Харчовик» Мукачево, а тепер директору мукачівського спортивно-оздоровчого комплексу (СОК) "Харчовик" І. І. Левку виповнилося 80 років.

Міні-ГЕС на Латориці: Все буде вирішувати громада

Як ми повідомляли, в Мукачеві тривають протести проти будівництва міні-ГЕС на Латориці. Така ініціатива неодноразово з’являлася останнім часом з боку мукачівської влади, однак зустріла гострий спротив із боку населення та обласного керівництва.

Москаль не сприймає критики Балог щодо поганих доріг у Закарпатті

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розсердився на критику через погані дороги в Закарпатті. Скоріше за все, терпець голови ОДА увірвався після того, як два інтернет-видання, які функціонують під патронатом Віктора Балоги, розкритикували губернатора за погані дороги і за те, що він не захотів зустрітися з мешканцями села Копашньово, які протестують проти поганих доріг у їхньому селі.

У Рахівському районі знайшли родовище золота

Розвідані поклади руди в Рахівському районі Закарпатської області попередньо оцінюються у 2,4 тонни, повідомили в Державній службі геології та надр України.

В Угорщині виявили літак, яким в країну доправили нелегалів

У понеділок, 15 січня, літак приземлився на сільськогосподарські угіддя Саболч-Сатмар-Берегу (Угорщина). Поліцейський поза службою повідомив колег, що літак із низьким рівнем прольоту пролетів над його житлом приблизно о 19.00.

У селі Свалявка Перечинського району у результаті займання стелі з пінопласту постраждав хлопчик.

Вчора, 18 січня, близько 22:00, до поліції звернувся працівник Перечинської районної лікарні, який повідомив, що до них доставлено дитину з опіками.

Москаль: Андрій Балога аферист і неук

Ми вже повідомляли, що Андрія Балогу в США чотири рази притягали до відповідальності (в тому числі кримінальної) за наркотики й алкоголь. Тепер свою думку щодо цього висловив голова ОДА Геннадій Москаль.

Андрій Балога у США чотири рази притягався до адміністративного покарання за алкоголь та куріння мар

Мер Мукачева Андрій Балога вів не зовсім пристойний спосіб життя, коли вчився у США.

Працівники Перечинського лісгоспу врятували маленьку козулю

Тварина потрапила у річку Шипот. Імовірно, що у воду її загнали вовки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат